Trudno jednoznacznie podpowiedzieć?
- tu jest dział, poczytaj, po testuj. ochrona-pc-pc-security-f12/
Programy mają okresy testowe może coś przypadnie ci do gustu.
Jak sam widzisz nawet jest konkurs na jeden AV .
Jest mi to obojętne czy płatny czy darmowy.Ale jeżeli darmowy spełnia swoją rolę to czemu nie?.Oby nie zamulal komputera.
Czytam forum ale większość to są wersje 32 bity , a wyniki dla wersji 64 bity nie pokrywają sie- z reguły są znacznie gorsze.
Pytanie w pierwszym poście przeczy tytułowi tematu .
Z antyvirków : KIS 2012 i NIS 2012. Z dobrych (czytaj : skuteczniejszych) zabezpieczeń komputera : AppGuard i Sandboxie.
Prenrzyk-nie denerwuj się -polecam to co sam przez lata testowałem + to co testowali ludzie u siebie czy w necie.
Jak ktoś twierdzi,że Sandboxie czy AppGuard nie są mega-skutecznie-to bardzo proszę o rzeczowe argumenty i dowody
Poza tym napisz jak korzystasz z kompa-to nam rozjaśni sytuację w doborze zestawiku.
Witam !
Miałem już na pokładzie swego kompa : Pandę , Kasperskiego , Nortona i ESET Smart Security.
Aktualnie mam darmowy pakiecik Comodo Internet Security Premium i jestem bardzo zadowolony a co istotne nie muszę nerwowo spoglądać ile to jeszcze dni zostało do końca licencji .
Polecam na system 64 bit działa okay , ja mam Windows 7 64 bitowy .
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.