A co mnie to interesuje że ktoś sobie post edytował w momencie pisania postu była wystawiona stronaBo nad tym postem, który skasowałem jest dokładnie ta sama promocja.
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
A co mnie to interesuje że ktoś sobie post edytował w momencie pisania postu była wystawiona stronaBo nad tym postem, który skasowałem jest dokładnie ta sama promocja.
A co mnie to interesuje że ktoś sobie post edytował w momencie pisania postu była wystawiona stronaZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
To w takim razie dlaczego skasowałeś mój popst?A powinno. Post był edytowany w tym samym momencie jak Ty dodawałeś swój. Nie wnikam kto był 5 sekund wcześniej.
To w takim razie dlaczego skasowałeś mój popst?
Życzę dalszych sukcesów!Dlatego, że tamten był pierwszy w kolejności i Twój był powieleniem tamtego. Dlatego, że w tamtym, jest więcej danych (klucz, ważność promocji, link do pobrania itd). Dlatego, że nie ma to większego znacznie. Dlatego też, że mogłem. I wiem, że co bym nie napisał to zrobiłem źle. Na forum jest burdel i jak inni umieszczają duble to ich nie kasuje tylko uwziąłem się na jedną osobę.
Jak ja to lubię Więcej poproszęAdmin dlaczego ......
AOMEI Backupper Professional 5.0 (na rok)
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
i jeszcze jedną dobę...AOMEI Backupper Professional 5.0 (na rok)
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!