- Reakcje/Polubienia
- 7420
AOMEI Backupper Pro 5.3
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
AOMEI Backupper Pro 5.3
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Link skasowałem, wstawiłeś info które było podane 9 majaAomei Backupper Professional
Tretan May 15, 2019 at 5:18 pmZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
The giveaway has expired on 11th May. The license code is no longer valid for activation.
A nie przyszło ci przypadkiem do głowy żeby zobaczyc datę wystawienia postu na stronie do której był link?Link skasowałem, wstawiłeś info które było podane 9 maja
Backup - AOMEI Backupper Pro za darmo
AOMEI Backupper Professional 4.6.3 - Giveaway Giveaway License code is valid until May 2nd, 2019 https://thesoftware.shop/aomei-backupper-professional-4-6-3-full-license-code/programyzadarmo.net.pl
ten sam klucz, ten sam link, nawet w komentarzach na tamtej stronie napisane jest:
Pisałem żebyś sprawdzał zanim dodasz, to że jakaś strona ( w tym przypadku buz99 ) dodaje jakieś info nie znaczy że jest prawidłowe.Nie wiem, piszą żeby tylko naklepać odwiedzin i nie sprawdzają.
Oczywiście że przyszło i sprawdziłem to jest ten sam klucz to raz a dwa nie aktywujesz go, sprawdź sobie.A nie przyszło ci przypadkiem do głowy żeby zobaczyc datę na stronie do której był link?
Updated on December 31, 2019