AppGuard - wersje stabilne

joa87

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
129
Miasto
Szczecin
Jakiś czas temu wygrałam dożywotnią licencję App Guard. Po tym, jak na moim kompie z Windows 10, był konflikt między nim, a Xvirus Personal Firewall Pro, dotyczący blokowania dostępu do pewnego potrzebnego pliku, odinstalowałam go, a później zainstalowałam go na moim kompie z Windows XP. Uważam, że dobrze zabezpiecza mojego kompa z leciwym już systemem, trzeba w nim wyłączać ochronę w czasie aktualizowania systemu, oraz różnych programów, odznaczając że ma ponownie uruchomić ochronę, po 20 minutach. Skoro to jest licencja dożywotnia, to bez aktualizacji?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28861
Miasto
Trololololo
Jakiś czas temu wygrałam dożywotnią licencję App Guard. Po tym, jak na moim kompie z Windows 10, był konflikt między nim, a Xvirus Personal Firewall Pro, dotyczący blokowania dostępu do pewnego potrzebnego pliku, odinstalowałam go, a później zainstalowałam go na moim kompie z Windows XP. Uważam, że dobrze zabezpiecza mojego kompa z leciwym już systemem, trzeba w nim wyłączać ochronę w czasie aktualizowania systemu, oraz różnych programów, odznaczając że ma ponownie uruchomić ochronę, po 20 minutach. Skoro to jest licencja dożywotnia, to bez aktualizacji?

W AppGuard programy do ochrony dodajesz do Power Apps.Jaką masz wersję AppGuarda?

joa87

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
129
Miasto
Szczecin
Jutro uruchomię mój komp z XP i sprawdzę jaką zainstalowałam wersję AppGuard... Raczej sam się nie aktualizował....

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28861
Miasto
Trololololo

joa87

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
129
Miasto
Szczecin
Ok, włączyłam dziś mojego kompa z XP i mam zainstalowaną następującą wersję AppGuard: 4.4.6.1. Przy okazji w Firefox i Operze zainstalowałam rozszerzenie Malwarebytes Beta. Ono dobrze działa w Firefox, jeśli chodzi o Operę, to nie wyświetliły mi się jego ustawienia, mimo że klikałam na odnośnik. Rzeczywiście w AppGuard mam wyłączone automatyczne sprawdzanie aktualizacji.

Do góry