ASHAMPOO BURNING STUDIO 10 KONKURS!

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Powiem szczerze że czekałem na taki konkurs z takim programem. Od lat używam Ashampoo do nagrywania płyt ale niestety starszej wersji 2008 i miłoby było móc wygrać ten program gdyż jak dla mnie jest jednym z najlepszych w swojej kategorii i miły dla oczu .

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Obecnie mam zainstalowaną Ashampoo Burning Studio i uważam że ten program jest SUPER, jednak chciałbym mieć wersję 10, bo czytałem że jest dużo lepsza.

luckymax

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Super programik. Polecam wszystkim -prosty funkcjonalny, oszczędniejszy w zasobach od konkurencji. 10 .....marzenie

lmddziedzic

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Używam starsze wersje i nigdy mnie nie zawiodły w przeciwieństwie do kombajnu nero.....

rriki60

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Jak na razie używam Ashampoo Burning Studio 2010, jest to bardzo dobry "lekki" program do wypalania płyt, który nigdy mnie nie zawiódł. Chciałby wygrać ASHAMPOO BURNING STUDIO 10 aby mieć możliwości korzystania z większej funkcjonalności. :D

jarekwoj

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo dobre oprogramowanie. Mam nadzieję, że wygram. Z góry dziękuję.

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Currently I am using CDBurnerXP. However, Ashampoo Burning Studio is the best burning program in the world.

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
I've been using Ashampo Burning Studio Advanced for a long time (now 2010 version). I am happy with this version I would like to try and enjoy the latest version.

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Ja na razie nie mam żadnego programu do nagrywania i niedawno zacząłem szukać w necie jakiegoś darmowego, a tu proszę-taki konkurs. Mam nadzieję że uda mi się wygrać.

ower

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo fajny program z dużymi możliwościami.Bardzo fajny konkurs

filipex3

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Ja pozostanę przy 9 wersji - jak dla mnie jest najlepsza. Dziesiątka trochę za bardzo urosła, a nowe bajery mi nie potrzebne. Dzięki za konkurs i powodzenia dla uczestników :)

hist1410

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
I'm using Nero and Ashampoo Burning Studio 9. I'll be very happy if I win number 10.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Świetny program, proszę wziąć moją kandydaturę pod uwagę :D

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Najlepszy program tego rodzaju z Ashampo,już się cieszę z posiadania a jeszcze nie wygrałem,a może szczęście się usmiechnie.

Do góry