Ashampoo Burning Studio 14 pełna wersja

Status
Zamknięty.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Klucz taki sam dla wszystkich :dziwak .

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
To jest okres testowy 30-dni :dziwak

mrsurfer77

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Po wpisaniu klucza potwierdzam że to jest klucz testowy na 30 dni :mad:

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Bo to tylko reklama w Google Adwords :p

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
longinus napisał:
Manila napisał:
Niestety :( musisz podać swój adres i zalogować się na swoje konto.Dostaniesz indywidualny kod

Trudno było uwierzyć, że tak na żywioł puszczą. Mam już ten program i za bardzo nie wnikałem co i jak.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Manila napisał:
longinus napisał:
Manila napisał:
Niestety :( musisz podać swój adres i zalogować się na swoje konto.Dostaniesz indywidualny kod

Trudno było uwierzyć, że tak na żywioł puszczą. Mam już ten program i za bardzo nie wnikałem co i jak.

Jest ten sam dla wszystkich w takim razie...

Ed//
Przecież w końcu to tylko trial ...

Ed 2//
chyba tytuł z pełnej wersji na trial trzeba zmienić

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Quń napisał:
Ashampoo Burning Studio 14

Radzę się mocno spieszyć. :D

PS.Radzę się mocno spieszyć. ?? :szydera - pospieszyłem się i mam 30 dni :k...... :ireful :eek: :lanie

zasada jest jedna zanim cokolwiek dodasz upewnij się ze promocja jest faktycznie promocja a nie testem Quń

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Sprawdziłem - 40 dni testów na kompie kumpla. Ja mam swoją wygraną pełną i nieograniczoną, ale... w mailu aktywacyjnym wspomniano, że jest to pełna wersja , to samo w kluczach na stronie Ashampoo. W końcu wielki znak zapytania? Do Ashampoo

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Ale ja nie wiem w czym macie problem - ja dostałem pełną licencję, a nie żaden trial 30 dni - ktoś tu ścieme wypuścił, że na 30 dni. Jest pełna wersja na koncie tak wypisuje po zalogowaniu do swojego konta.
Jak jest trial to na koncie jest informacja , że to licencja trial, a ta jest na pewno pełna

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Ja w koncie Ashampoo mam napisane "Full Version License". Pobrałem więc od nich trial Ashampoo Burning Studio 14, aktywowałem otrzymanym kluczem i aktywowało mi pełną wersję na 40 dni. Problem jak sądzę pewnie tkwi w specjalnej instalce... a może to po prostu zwyczajna pomyłka, zwyczajny błąd i go niebawem naprawią?

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
juhuhu napisał:
Ale ja nie wiem w czym macie problem - ja dostałem pełną licencję, a nie żaden trial 30 dni - ktoś tu ścieme wypuścił, że na 30 dni. Jest pełna wersja na koncie tak wypisuje po zalogowaniu do swojego konta.
Jak jest trial to na koncie jest informacja , że to licencja trial, a ta jest na pewno pełna

AshampooS_ehhsnhq.png
wpisz klucz i zerknij se że to test :p :szydera na 30 dni

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Jak w rejestrze w:

przejdziesz do "SharewareType" i zmienisz wartość z 0 na 2, to będziesz miał pełną wersję :) ...ale przez 40 dni :yhy

07268795241225979751.jpg

Wydaje mi się, że się pomylili z tą promocją i niebawem to naprawią :) Pomyłki się zdarzają.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12743
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Zainstalujcie sobie Ashampoo Burning Free. Jest za darmo, nie ma kombinacji z kluczami, na dysku w porównaniu do tych płatnych wersji zajmuje o wiele mniej miejsca a robi to co trzeba - nagrywa.

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
graf napisał:
Bo to tylko reklama w Google Adwords :p
To nie żadna pomyłka. Nie tylko przy tm programie producenci stosują taki manewr z trialem, że zamiast dać te 30 dni z marszu, zmuszają do rejestracji i już.
Naprawić sobie może każdy sam, jak zapłaci cenę którą dają jako promocyjną. Nie mogą przecież oddać za darmo flagowego produktu, bo z tą całą resztą poszliby z torbami.
I jaki sens by miało wtedy rozdawanie wersji z przed dwóch lat jako Ashampoo Burning Studio 2014?

Reklamują się i już płacąc za to jeszcze monopoliście Google.

Status
Zamknięty.
Do góry