Ashampoo Photo Commander 10 za darmo

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Ashampoo Photo Commander 10...

... jest na czasie!
10. generacja Ashampoo Photo Commander potrafi obsłużyć wszystkie zadania dnia dzisjeszego do pracy zarówno w domu, jak i biurze.

...zarządza Twoimi zdjęciami!
Oprogramowanie pozwala na przejęcie pełnej kontroli nad stale rosnącą kolekcją zdjęć i filmów. Obrazy pochodzące z innych źródeł, jak aparaty cyfrowe, mogą być wyświetlane, tagowane i organizowane, bez potrzeby wykonywania tego za każdym razem.

...jest łatwy w użyciu!
Łatwość użycia pozwala na bezproblemową edycję zdjęć i profesjonalne efekty bez znacznego wysiłku. Możesz, dla przykładu, przycinać zdjęcia, usuwać efekty czerwonych oczu, optymalizować je w zaledwie kilku kliknięciach. To oprogramowanie pozwala także na przetwarzanie wsadowe zdjęć i szybką obróbkę całych katalogów jednorazowo.

...jest twórczy!
Uwolnij swoją kreatywność, dzięki funkcjom tworzenia pokazu slajdów i kolaży zdjęć. Dodatkowo można eksperymentować z efektami zdjęć. Ashampoo Photo Commander 10 pozwala na tworzenie wielu skomplikowanych z pozoru operacji w dziecinnie prosty sposób.

...społecznościowy!
Możesz drukować zdjęcia, wysyłać je na email, nagrywać lub dzięki kreatorowi wysyłać do sieci społeczności, takich jak Facebook, YouTube czy Picasa.

...wszystkim, czego potrzebujesz dla swoich zdjęć!
Ashampoo Photo Commander 10 zapewnia wsparcie dla wszystkich zadań związanych ze zdjęciami - od przesyłania zdjęć z aparatu cyfrowego, przez organizację i edycję ich, aż to drukowania i wysyłania obrazów online. Spróbuj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Re: Ashampoo® Photo Commander 10 za darmo

Nie wiem czy to działa.Kieruje na stronę Ashampo,podaję swój kod i na tym koniec.Na mejla nic nie przychodzi.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30942
Miasto
Trololololo

Sprawdź spam

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki

Do mnie nic nie przyszło. W spamie też nic. W kluczach licencyjnych Ashampoo na profilu też nic.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421

Również kluczyk do tej pory nie przychodzi :co jest?

Marciech

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

U mnie klucz przyszedł tylko na 1 z 3 kont ale nie działa z pobraną ze strony instalką.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

vonz napisał:

U mnie wczoraj wszystko zadziałało, trzeba było założyć konto na Ashampoo, jeśli ktoś do tej pory nie miał albo sie zalogować do swojego konta. Na maila przychodzi natychmiast.

BURY71

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4

Wszystko działa, właśnie przed chwilą poprosiłem o klucz i otrzymałem. Sprawdzę tylko czy będzie pasował do instalki pobranej z ich strony.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie

Słuchajcie ten program kosztuje niecałe 20zł i wszystko działa elegancko.Zakupy robimy na stronie ashampo.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30942
Miasto
Trololololo

Marciech napisał:
U mnie klucz przyszedł tylko na 1 z 3 kont ale nie działa z pobraną ze strony instalką.
bo pewnie trzeba zmienić jedną wartość w rejestrze i będzie hulało.

bez@ nazwy napisał:
Promo dla czytelników Computerbild,może instalka z ich strony zadziała

@bez nazwy jesteś pewien że to pełna wersja ?? Coś mi się nie wydaje (testowa + zniżka 70%) a i zacznij wreszcie wstawiać zewnętrzne link w tagu code.

kl65

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Pobrałem ze strony Ashampoo i ze strony Computerbild . Niczym się nie różnią . Instalowałem obie wersje i obie nie przyjmują klucza .

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
:dziwak :dziwak lipa to wersja testowa gora 40 dni i finito

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30942
Miasto
Trololololo
Klucz do pełnej wersji uzyskacie tylko z linku podanego przez użytkownika vonz, potem zainstalować, zmienić jeden wpis w rejestrze i będzie działać.Ta promocja jest tylko dla jakiegoś kraju i dlatego odrzuca wam klucz, żeby działało trzeba jak już pisałem wcześniej, zmienić 1 wpis w rejestrze (poszukajcie wcześniejszej promocji na Ashampoo HDD Control 2 bo tam jest to opisane).Nie pierwszy raz Ashampoo tak robi.

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Żadne to pocieszenie,ale dodam, że na stronie TR skąd pochodził link do tego promo
mają to samo
mVv79MG.jpg

Niestety z niektórymi promocjami tak jest

Do góry