Ashampoo WinOptimizer 2010 Advanced ponownie za darmo !

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
ugedej77 napisał:
Czy to jest wersja starsza od 6 czy pomiędzy 6 a 7?
za tydzień w Komputer Świat będziesz miał 7 pełną wersję :D

A

Anonymous

FARMER ok , dzięki za info , ale tak z ciekawości pytam , bo Ashampoo ma taki system numeracji programów , że jest WinOptimizer 6 , 7 i 2010 ; podobnie Ashampoo Burning Studio 2010 i zdaje się 9 i 10 - czy jakoś tak. Które są nowsze : rocznikowe czy kolejne cyfry?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30623
Miasto
Trololololo
@ugedej77 wersje oznaczane rocznikowo ( 200X ) to są wersje przeznaczone na różnego rodzaju promocje mające zachęcić cię do kupna wersji pełnych czyli np ABS 10 .
ABS 2010 to okrojona wersja ABS 10( a może i nawet okrojona wersja 9 )
więc Ashampoo Win Optimizer 2010 jest nowszy od wersji 6 .
Wersji 6 już nie wspierają bo wyszła wersja 7, natomiast wersja 2010 jest wspierana bo jeszcze nie wyszła wersja 2011.

A

Anonymous

@Oxy Ok dzięki za info. A co myślisz odnośnie zakupu tego czasopisma z Ashampoo Win Optimizer 7. Czy do domowego użytku warto za to płacić te kilka zł czy wystarczy wersja 2010?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30623
Miasto
Trololololo
Wiesz , to już chyba raczej kwestia gustu, ogólnie dla mnie Ashampoo to tylko 1 produkt ( ABS do nagrywania płytek ) reszta po prostu nie podpasowała mi :p . Jest wiele innych optymalizerów wszystko mających ale jeśli tobie Ashampoo Win optimizer odpowiada to czemu nie .Myślę ze te kilka złoty wydane na ten program ( w gazetce ) to tyle co nic a dodatkowo wspomożesz redakcję czasopisma w tych trudnych czasach wielkiego kryzysu :D i co ważne będziesz miał najnowszą wersję pełną a nie kastrata :p .

Normalna cena tego programu to prawie 50 $ więc myśle ze warto brać
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
OXYGEN THIEF napisał:
Wiesz , to już chyba raczej kwestia gustu, ogólnie dla mnie Ashampoo to tylko 1 produkt ( ABS do nagrywania płytek ) reszta po prostu nie podpasowała mi :p . Jest wiele innych optymalizerów wszystko mających ale jeśli tobie Ashampoo Win optimizer odpowiada to czemu nie .Myślę ze te kilka złoty wydane na ten program ( w gazetce ) to tyle co nic a dodatkowo wspomożesz redakcję czasopisma w tych trudnych czasach wielkiego kryzysu :D i co ważne będziesz miał najnowszą wersję pełną a nie kastrata :p .

Normalna cena tego programu to prawie 50 $ więc myśle ze warto brać
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
a gazetka 6,50 chyba że podniosą cenę :D

Do góry