ASHAMPOO WINOPTIMIZER 8 KONKURS!

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
I have 1 genuine license of ASHAMPOO WINOPTIMIZER 8
scr_ashampoo_winoptimizer_8_en_modules.png

Please, write why you want it!
Comments in Polish and English only
Optional requirement: share this giveaway at facebook and Twitter
Good luck. Results 4 July
:D

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
witam ja też kiedyś używałem tego programu i był bardzo dobry i w związku z tym dopisuje się do konkursu :!: :!: :!:

stasiupl

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Bardzo dobry program.Obecnie używam WinOptimizer 7 jestem z niego bardzo zadowolony jest porównywalny z TuneUP.Gdybym wygrał to na pewno byłbym szczęśliwcem,bo ten program warto mieć.

rriki60

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Dla bardziej poprawnego działania mojego kompa i przyspieszenia go, chciałbym wygrać ASHAMPOO WINOPTIMIZER 8.

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym go mieć oczywiście po to by przyśpieszyć i zoptymalizować mojego kompa (bo do tego jest ten program :)). Ale dlaczego akurat ten? Po prostu uwielbiam programy z serii Ashampoo. Są starannie zrobione, nie zawiodłem się na nich i w większości są po polsku. Także chciałbym go mieć, pozdro.

benioxxl

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Mam już kilka programów Ashampoo, WINOPTIMIZER 8 byłby świetnym uzupełnieniem tej "kolekcji", no i mój komp na pewno by się ucieszył :D

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Witam a ja nie mam nic do optymalizacji systemu a ASHAMPOO to byłby dobry wybór i chcę walczyć o program. Wielkie pozdro dla ciebie.
A będzie w wersji PL ??

koliber146

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Ja miałem 6 ale po reinstalacji kluczyk zgubiłem więc nie mam żadnej a 8 by pomogła odświeżyć Windowsa

jarekwoj

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo dobry program do optymalizacji komputera. Obecnie używam WINOPTIMIZER 6.6. Chciałbym otrzymać licencję na WINOPTIMIZER 8 aby zwiększyć bezpieczeństwo i szybkość komputera. Z góry dziękuję.

Do góry