antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4366
Miasto
Polska
.
Avanquest Expert PDF 9 Professional to najprostszy sposób na tworzenie, konwersję oraz edycję plików PDF.

Do ściągnięcia zrobiony przeze mnie aktywator języka angielskiego:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
196
Ciekawe, czy znowu na 3 miesiące czy na pół roku. Podobno snapu.dll takie samo, bo i kod taki sam dla wszystkich.

dong

Świeżak
Reakcje/Polubienia
11
A mi numeru seryjnego, który otrzymałem mailem od Avanquest, nie przyjmuje :ireful

sigma

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
:co jest? U mnie też nie udało się tego aktywować.Coś się chrzani, zawiesza itp :co jest? pomimo, że nie zmieniałem na angielski.
Jak na mój gust instalator jest walnięty.

cjerzy1

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Ściągnąłem kolego antbil007 ten aktywator j. angielskiego i co dalej mam z nim zrobić? A może ktoś jeszcze wymyśli do tego programu spolszczenie ?

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4366
Miasto
Polska
cjerzy1 napisał:
Ściągnąłem kolego antbil007 ten aktywator j. angielskiego i co dalej mam z nim zrobić? A może ktoś jeszcze wymyśli do tego programu spolszczenie ?
Po pełnej instalacji i aktywacji po prostu odpalić.
Win 7 z uprawnieniami admina.

sigma

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Te produkty Avanquesta zarówno Expert PDF 9 jak i Photo Explosion Deluxe 5.0 to wyjątkowo pamięciożerne, trudne w instalacji, aktywacji jak i pozbyciu się gnioty :pala :zły .Ponadto Expert PDF 9 w porównaniu do Abbyy to kompletne zero.

A

Anonymous

Program aktywował się bez problemów , tak samo zmiana z niemca na angielski :) jeszcze raz wielkie dzięki :) :ok

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
448
Invalid serial specified 0000017.Nie mogę aktywować programu. Promo aktywne nadal i klucz też wysyłają

Do góry