Będzie się działo? - Polska ma swoje WikiLeaks

A

Anonymous

Zapewne strona szybko zostanie zamknięta (pewnie po 1 czerwca, wtedy ruszają wycieki), bo ktoś doczepi się np, że są tam podawanie wiadomości nieprawdziwe dotyczące osób publicznych

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Z pewnością pojawią się prawdziwe jak i nieprawdziwe. Trudno będzie odróżnić.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Propozycja serwisu co do metody wrzucenia danych
1. Wypal na płycie CD/DVD pliki, które chcesz nam przekazać
2. Znajdź małą, niszową i pozbawioną monitoringu z kamer kafejkę internetową
3. Włóż CD/DVD do napędu, otwórz stronę

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
, skorzystaj z opcji “Wrzuć wyciek”
4. Wybierz plik, który chcesz wrzucić i zatwierdź. Wyciągnij płytę z napędu i schowaj (później zniszcz)
5. Wyczyść historię przeglądanych stron (najlepiej z ostatniej godziny) aby nie czyścić całości

a po małych modyfikacjach niebezpiecznika
0. Upewnij się, że nagrane na płytę i przesłane do serwisu

pliki nie zawierają metadanych, które mogą Cię zidentyfikować
1. Wypal na płycie CD/DVD pliki, które chcesz nam przekazać
1,5. Zanim wyruszysz w drogę do kawiarenki internetowej, zostaw w domu swój telefon komórkowy, iPada i inne urządzenia elektroniczne, po których można namierzyć Twoją lokalizację przy pomocy sieci GSM lub WiFi.
1,55. Podróżując załóż okulary, chroniące Twój wizerunek przed większością kamer CCTV.
2. Znajdź małą, niszową i pozbawioną monitoringu z kamer kafejkę internetową
2,5 Nie płać w kawiarence kartą płatniczą!
3. Włóż CD/DVD do napędu, otwórz stronę

, skorzystaj z opcji “Wrzuć wyciek”
4. Wybierz plik, który chcesz wrzucić i zatwierdź. Wyciągnij płytę z napędu i schowaj (później zniszcz)
5. Wyczyść historię przeglądanych stron (najlepiej z ostatniej godziny) aby nie czyścić całości

Portal skonstruowany jest tak, że w stronę klienta nic nie leci, żadne cookies, id sesji, dosłownie nic
a to to co ??
RQcdOsJ.jpg

Wpada na początku :D

A

Anonymous

Kurtka na wacie, cierpię na déjà vu. W zeszłym roku już widziałem otwarcie polskiego „WikiLeaks”. Początki były takie sobie. Przyznam szczerze, że Twój wpis mnie zaskoczył. Musiałem sprawdzić adres mojego „Wiki”. Tak, to są dwie różne parafie. Adres mojej to:

Od siebie dodam, że podobał mi się jeden komentarz, a właściwie kawał, dotyczący mojego „Assange'a”. Cytuję - „Leci lotniarz prosto na Pałac Kultury i Nauki. I łup!!! – uderzył w niego. Świadkami zdarzenia byli dwaj menele. Jeden z nich śmieje się i mówi - <<Widzisz, Kazik? Jaki kraj, taki terrorysta!>>”

Pozdrawiam
:hi

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Bardzo ciekawie się zapowiada stronka z brudami i nie tylko w naszym życiu politycznym, gospodarczym, kulturalnym. Ale jakoś nie mogę tej stronki odpalić. Czy ona już działa...?

Do góry