Batch Photo Watermarker za darmo !

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Po instalacji pisze, że wersja niezarejestrowana. Tak ma być czy to jakieś problemy u nich z aktywacją? :scratch

A

Anonymous

Elvis_JXL napisał:
Po instalacji pisze, że wersja niezarejestrowana. Tak ma być czy to jakieś problemy u nich z aktywacją? :scratch
To jest wersja preaktywowana. Instalujesz i jest już ona zarejestrowana.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
giveawayday napisał:
Elvis_JXL napisał:
To jest wersja preaktywowana. Instalujesz i jest już ona zarejestrowana.
Tyle to ja wiem, ale zawsze pisze że zarejestrowana na Glarysoft lub Giveawayday a tu nic. Ściągnąłem triala ze strony producenta i niczym się nie różni.

A

Anonymous

Elvis_JXL napisał:
Tyle to ja wiem, ale zawsze pisze że zarejestrowana na Glarysoft lub Giveawayday a tu nic. Ściągnąłem triala ze strony producenta i niczym się nie różni.
Instalujesz program promocyjny - dla pewności jako administrator. Otwierasz go - u góry masz zakładkę About.Gdy ją otworzysz, powinieneś mieć tam dane rejestracyjne: User name i Serial number.

Z Archiwum X:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
No właśnie nic tam nie ma.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Instalowałem kilka razy na maszynie wirtualnej także jako administrator i nic to nie dało. Nadal pisze "Not registered"

A

Anonymous

Elvis_JXL napisał:
Instalowałem kilka razy na maszynie wirtualnej także jako administrator i nic to nie dało. Nadal pisze "Not registered"
Zainstaluj normalnie, bez maszyny wirtualnej.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Elvis_JXL napisał:

U mnie to samo! :scratch

A

Anonymous

Sam nie wiem. Teraz pomyślałem, że mam w rejestrze stare dane do tego programu i on zarejestrował się po prostu sam. Jednak przy User name jest napisane jak wół, że to jest na GlarySoft Giveaway. Jakby co, to dane rejestracyjne z dawnej promocji GOTD można znaleźć w internecie.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Myślę, że to poprawią jeszcze dziś. ;)

A

Anonymous

alberto napisał:
Potwierdzam, not registered.
Sprawdziłem promocję na czystym komputerze. Faktycznie soft nie jest aktywowany. Cóż, chyba była ona już na Glarysoft. W moim rejestrze pozostały dawne dane aktywacyjne, więc program chwycił je automatycznie. Stąd błędny wniosek, że u innych coś nie zadziałało. Ciekawe czy coś z tym zrobią?

Na Glarysoft pojawił się w komentarzach taki wpis:
Dmitry Goncharenko napisał:
I am a developer of this software. Glarisoft have to give you serial number together with installation file. I have contacted them already - hope this will be solved soon. Sorry for this inconvinience.

Godzina 19:38
Kilkanaście minut temu ktoś podał w komentarzach na Glarysoft stare dane rejestracyjne do programu. Pojawiły się też kolejne.

Do góry