To jest wersja preaktywowana. Instalujesz i jest już ona zarejestrowana.Elvis_JXL napisał:Po instalacji pisze, że wersja niezarejestrowana. Tak ma być czy to jakieś problemy u nich z aktywacją?![]()
Tyle to ja wiem, ale zawsze pisze że zarejestrowana na Glarysoft lub Giveawayday a tu nic. Ściągnąłem triala ze strony producenta i niczym się nie różni.giveawayday napisał:To jest wersja preaktywowana. Instalujesz i jest już ona zarejestrowana.Elvis_JXL napisał:Po instalacji pisze, że wersja niezarejestrowana. Tak ma być czy to jakieś problemy u nich z aktywacją?![]()
Instalujesz program promocyjny - dla pewności jako administrator. Otwierasz go - u góry masz zakładkę About.Gdy ją otworzysz, powinieneś mieć tam dane rejestracyjne: User name i Serial number.Elvis_JXL napisał:Tyle to ja wiem, ale zawsze pisze że zarejestrowana na Glarysoft lub Giveawayday a tu nic. Ściągnąłem triala ze strony producenta i niczym się nie różni.
Zresetuj komputer. Odpal go i ściągnij jeszcze raz paczkę promocyjną. Uruchom instalkę jako administrator.Elvis_JXL napisał:No właśnie nic tam nie ma.
Zainstaluj normalnie, bez maszyny wirtualnej.Elvis_JXL napisał:Instalowałem kilka razy na maszynie wirtualnej także jako administrator i nic to nie dało. Nadal pisze "Not registered"
Elvis_JXL napisał:Instalowałem kilka razy na maszynie wirtualnej także jako administrator i nic to nie dało. Nadal pisze "Not registered"
Sprawdziłem promocję na czystym komputerze. Faktycznie soft nie jest aktywowany. Cóż, chyba była ona już na Glarysoft. W moim rejestrze pozostały dawne dane aktywacyjne, więc program chwycił je automatycznie. Stąd błędny wniosek, że u innych coś nie zadziałało. Ciekawe czy coś z tym zrobią?alberto napisał:Potwierdzam, not registered.
Dmitry Goncharenko napisał:I am a developer of this software. Glarisoft have to give you serial number together with installation file. I have contacted them already - hope this will be solved soon. Sorry for this inconvinience.