Bitdefender Antivirus 2010 na rok za Darmo !

NiceTake

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Already got my license,Hope everyone here avails this before it ends :D

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
cześć OXYGEN THIEF dzięki za info o programie tylko interesuje mnie z kąt masz pewność ,że kluczyk do tej wersji zadziała do wersji 2011 :?? :?? :??

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30041
Miasto
Trololololo
jogobella napisał:
cześć OXYGEN THIEF dzięki za info o programie tylko interesuje mnie z kąt masz pewność ,że kluczyk do tej wersji zadziała do wersji 2011 :?? :?? :??

Na wildersach wyczytałem i na innych stronach.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30041
Miasto
Trololololo
Re: BitDefender Antivirus FREE for everyone on Friday 13
Quote:
Originally Posted by PintoX
Yes, it's true. And 2011 version, when is out?

Monday the 16th.

However, you will be able to automatically upgrade the 2010 build you get on Friday to 2011, next week. Good news.

We have another massive tier-1 AV giveaway lined up for later in the month, too. Will finalise a date for this tomorrow.

Chris/v3.co.uk

jeden z parcowników firmy to potwierdził,czyli bedziemy mieć najnowszego av za free :D

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30041
Miasto
Trololololo
Co więcej w tym miesiącu ten sam portal będzie oferował jeszcze jedną promocję na AV ,jaki nie wiem,ale na bank poinformuje :szok :szok

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
może będzie to kasper ,póki co mam go wersje 2010 av kluczyk jeszcze ponad miesiąc ważny :)

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
A zadziała nasz kluczyk z promocji z tą wersją programu? W mailu z promocji pisało,że należy pobrać konkretnie z tej strony promcyjnej bo inaczej nie zadziała. Prawda to? testował już to ktoś z wersją z dobrych programów?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30041
Miasto
Trololololo
Andy napisał:
A zadziała nasz kluczyk z promocji z tą wersją programu? W mailu z promocji pisało,że należy pobrać konkretnie z tej strony promcyjnej bo inaczej nie zadziała. Prawda to? testował już to ktoś z wersją z dobrych programów?

Staratata :dziwak ,oni specjalnie tak piszą,kluczyk działa z PL i innymi wersjami

korben

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Na 100%? To extra-mega-czad, choć nie wiem na co mi to lol
Ale może któraś znajoma zostanie przez mnie obdarowana i z wdzięczności padnie :D

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30041
Miasto
Trololololo
Tak na 100 promili :dziwak :dziwak eeeeee mi tak BD nie przypadł do gustu więc odpuszczę ,co nie znaczy że nie nastukałem kluczyków :D :D

Do góry