Bitdefender Halloween Promo - zniżka 30, 40 i 50 $

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
sposób zapłaty masz na dole strony, najprościej paypal

jaką przeglądarke używasz ?? Na ff różne ciekawe rzeczy u mnie się działy, na ie9 wszystko hulało

sworoslaw

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik
Dziwne rzeczy się dzieją... jak wpisze się kod promo,wyskakuje cena 7zł z hakiem... a jak dochodzi do płatności... 15 "ojro" ponad!! :/

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28848
Miasto
Trololololo
PasjonatWachholza napisał:
A jak zaznaczyć 1ą licencję?
hR3sC.jpg

PasjonatWachholza

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
W Operze też nie widziałem tego pola.
A jak myślicie chłopaki? Gdy zakupi się tę licencję to tę,którą już posiadamy wydłużą o kolejny rok? - tzn.do zainstalowanego już BitDefendera wklepiemy nowy numer licencji i przedłuży się obecna licencja?
Użyłem IE9,ale i tak nie przyjmuje kuponu - pojawia się komunikat o nieprawidłowym wypełnieniu pola w czerwonej ramce. :ireful

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28848
Miasto
Trololololo
W Operze też nie widziałem tego pola.
A jak myślicie chłopaki? Gdy zakupi się tę licencję to tę,którą już posiadamy wydłużą o kolejny rok? - tzn.do zainstalowanego już BitDefendera wklepiemy nowy numer licencji i przedłuży się obecna licencja?
:ireful

Kupony działają, a jeśli chodzi o łączenie licencji to nie wiem czy producent dał taką możliwość.Zawsze możesz przecież kupić licencję i po prostu wpisać ją dopiero jak skończy się subskrypcja którą obecnie posiadasz.

A

Anonymous

Nie wiem czy dobrze rozumiem.

Jak zakupisz IS, to zaktywujesz sobie tą licencję co wygrałeś na forum, a po roku tą kupioną.

Wtedy powinno działać, chyba że licki Bitdefendera mają jakiś termin aktywacji.

Wysłałem Ci na PW trzy kupony, może któryś zadziała

EDIT

OXYGEN THIEF mnie wyprzedził :(

PasjonatWachholza

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Informuję wszelkich zainteresowanych promocją BitDefendera,że kupony na 50 baksów nie działają. :ireful Próbowałem kilka razy i nic z tego - poza tym pamiętajcie o wskazówkach starych wyjadaczy :francuz ,by zaznaczyć opcję kupna na 1 - en komputer i wtedy po wpisaniu kodu za 40 USD pojawi się kwota do zapłaty w wysokości 7zł z groszami.Ja tak właśnie zrobiłem tyle,że muszę zaczekać za szybkim doładowaniem konta w PayPal.
A tak przy okazji chciałem zapytać,czy tę formę płatności polecacie przy zakupie czegokolwiek z innego kraju? Pytam się,bo mam na oku świetny sklep ze starymi płytami cd w Berlinie,ale to musi zaczekać na lepsze czasy (czasy finansowe).
Dzięki jeszcze raz chłopaki za wszelkie instrukcje i wskazówki do tej promocji.
Miłej niedzieli. :szef

A

Anonymous

Kupony na 50 USD nie działają, bo Bitdefender IS 2012 na 1 PC kosztuje 49.95, musieli by Ci wydać resztę.

Po prostu musi być produkt droższy niż 50 USD.

Tak samo jest pewnie z 40 USD i 30 USD.

Jak ktoś chce, to mu wyślę wszystkie kupony (30, 40, 50)

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
paypalem płaciłem po całym świecie i nie było problemów
a teraz jak szybkie doładowanie jest za darmo to już w ogóle tylko paypal
doładowanie tuż przed zakupami a tak pusto na koncie .....

P.S.
Cały czas się zastanawiam na tym zakupem, z jednej strony 7 zł to jak za darmo, z drugiej strony po prostu nie lubię bitdefendera. Więc po co mi to ..... :nea

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
jest wielce ok
tylko pamiętaj, że Twoim głównym znakiem rozpoznawczym jest adres email, więc wszędzie gdzie robisz zakupy i chcesz płacić paypalem podawaj TEN SAM ADRES EMAIL co masz w paypalu -> zdecydowanie obniża to możliwości kłopotów.

Jakby zrobili taką promo na nisa to bym wykupił kilka licek, może jeszcze na Vipre bym się skusił. Bitdefender do mnie nie przemawia i zawsze robił mi problemy z netem ....

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28848
Miasto
Trololololo
Informuję wszelkich zainteresowanych promocją BitDefendera,że kupony na 50 baksów nie działają. :ireful

Kupon 50$ działa, ale jest dla tych co chcą kupić od 5 licencji i więcej.Nie działa (co logiczne ) w przypadku chęci zakupu na 1PC, więc najlepszym rozwiązaniem jest jak już to pisałem kupon 40$

Do góry