Bitdefender Internet Security 2012 za darmo

paweloss

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
BAU
Wczoraj otrzymałem maila, a właściwie spam takiej oto treści:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Normalnie nie zwracam uwagi na takie głupawe ogłoszenia, reklamy itp. ale w tym wypadku, nie ukrywam, że mnie to zainteresowało...

Z ciekawości wszedłem na tę stronę:

, wpisałem kod, potem się zarejestrowałem i po chwili otrzymałem ponownego maila z adresu

o treści:

Dzień Dobry,

Poniżej znajdują się kody dostępu do Twojego konta:
login: xxx
hasło: xxx

Kliknij aby pobrać program:

Pozdrawiamy,
Bitdefender.pl

Program pobrałem, zainstalowałem i faktycznie jest na 3 miesiące.
Jedyny minus to, to, że w moich zamówieniach w tym serwisie mam niezapłacone zamówienie na kwotę 64,50 zł z opisem BitDefender Internet Security 2012 dla 3 użytkowników... Trochę to wprowadzanie w błąd, bo nie potwierdzałem przecież nigdzie wcześniej, że coś zamawiam. Niby to nawet kusząca cena, zakładając oczywiście, że to licka na rok (bo tej informacji też nigdzie nie ma przy moich zamówieniach – ogólnie jakaś słaba ta ich strona), bo normalna za to samo, tylko 2013 jest 132,05 zł. No ale ja płacić nie zamierzam.

Cena stąd:

Ogólnie jest ok, bo od razu polska wersja na 3 miechy, a nie niemiecka jak tutaj: programy-z-promocji-freebies-f6/bitdefender-total-security-2013-za-darmo-t8861.html
No i oczywiście to tylko IS 2012, a nie Total Security. Ale też nie trzeba bawić się w wyciąganie licencji z rejestru...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30884
Miasto
Trololololo
Re: Bitdefender IS 2012 za darmo

ten kod to mailem rozumiem że dostałeś ?? Wp.pl czasem robi takie promocje, a 6 dyszek za roczną licencję do pakietu roku 2012 to naprawdę kusząca cena (oczywiście jak ktoś sobie nie nastukał rocznych licek z promo :dziwak )

paweloss

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
BAU
Re: Bitdefender IS 2012 za darmo

Tak mailem, jak na screenie. Powiem więcej, w sumie nawet dwa takie same maile, bo mam 2 konta na wp. I kody są identyczne.
Rzeczywiście kusząca, w końcu Bit dobry jest...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30884
Miasto
Trololololo

mjr

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Ja również dostałem maila na wp z takim samym kodem promocyjnym i z ciekawości wykonałem całą procedurę i mam BdIS 2012 na 90 dni. Ale, tak jak pisze paweloss mam wystawioną fakturę na pełną wersję roczną w stanie oczekiwania.
Dziwne, bo po drodze nie było momentu na decyzję o zakupie. Więc się później zastanowię, co z tym zrobić. Chociaż cena na rok jest do przyjęcia.
A program mi się podoba. Jest chyba skuteczniejszy od NISa (2012), którego miałem do tej pory. Poza tym w rankingach stoi wyżej niż NIS 2012.

Do góry