Bitdefender Total Security 2012

pavlovsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Nie widziałem wątku o tym programie na tym forum, więc postanowiłem go stworzyć :) Jakie macie odczucia odnośnie tego programu? Uważacie, że warto go kupić? Piszcie swoje spostrzeżenia i uwagi o nim :) Będą one z pewnością bardzo pomocne dla innych :)

Jak chcesz kupić ze zniżką 30 $ produkty BitDefendera to na tej stronie możesz dostać kupon

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Jak ci się nie uda go zdobyć to mogę ci podesłać kuponik :dziwak

Zainstalowałem wersję trial aby przekonać się jak też działa ten program i...byłem w szoku zaraz po jego zainstalowaniu :) Program unicestwił mi z marszu moją przeglądarkę uniemożliwiając mi korzystanie z netu. Jeśli tak ma wyglądać ochrona tego programu to ja dziękuje :) Dziękuję również Wam koledzy za propozycję kuponu zniżkowego, ale z powyższych względów nie skorzystam :)

Zastanów się dobrze, obadaj program.Zniżka bardzo fajna :D
n40ZUl.jpg

Kupony działają do 31.12.2011.

Szkoda że za kupon $50.00 nie kupisz za darmo programu za $49.95

Jakiś miesiąc wstecz była lepsza promocja na ten wówczas wchodzący produkt 2012 - wszystkie jego wersje były tylko za 10$. Lecz co z tego, jak program ten nie nadawał się wówczas do niczego! Nie wiem jak jest teraz, ale widzę po jednym z komentarzy, że nie wiele się zmieniło :D
Kolejna sprawa jaka dyskwalifikuje ten program, to brak kompatybilności z Malwarebytes i na samym starcie, podczas instalacji wywala go i daje do wyboru, albo ja, albo on :pp

Hehe, pic na wodę fotomontaż z tymi prawie 8 zł. za lickę. Gdy przyszło mi już do zapłaty na PAYPALu nagle wyskoczyła mi cena prawie 13 EURO za roczną lickę na BIS 2012... Oczywiście podziękowałem za taką promocję !!!

Sprawdziłem i faktycznie, ale to może dlatego że te kupony należało aktywować do 1 listopada, choć w sumie 13 czy tam 15 euro to też nie majątek.

OXYGEN THIEF napisał:
... choć w sumie 13 czy tam 15 euro to też nie majątek.
W pełni się z Tobą zgadzam. Ujmując to Polskim przysłowiem to i tak jest: "Tanie jak barszcz", ale... fakt jest faktem, że z 2 Euro zrobiło się o 10 więcej, a tak być nie powinno bo taki marketing zraża potencjalnych nabywców. To jak promocja w supermarkecie, ten produkt X masz za darmo, a wart jest 20 zł, ale musisz najpierw kupić ten produkt Y za 200 zł :szydera
A swoją drogą te 10 Euro więcej to mogą to być koszty manipulacyjne, ukryty podatek itp.

Wszystko przez to,że nie zmieniliście waluty rozliczenia :) pojawia się możliwość wyboru, czu EURO czu USD. Przynajmniej ja tak miałem. I tam wybieramy USD, i bez problemu kończymy transakcję :)

Back
Do góry