BitDefender Total Security 2014 za darmo

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
W końcu... najnowsze wydanie od bitdefendera total security 2014 zupełnie za darmo na 199 dni !!

jedyny mankament jest taki ze instalka jak i sam program jest po niemiecku ale kto zna ten produkt poradzi sobie bez problemu :D

strona z promo

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
a no faktycznie tego nie zauważyłem :dziwak

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
w temacie powyżej iceman111 podał jak zmienić na angielski ale jest to łatwiejsze bez loginu/rejestracji można żyć :)

iceman111 napisał:
po polsku się nie dało ale po angielsku owszem ta instalka co jest w linku po wyżej instaluje się na 200 dni po instalacji program prosi o utworzenie konta na bitdefender logujemy sie po przez Google lub Facebook tam na koncie zapisuje się licka 200dni ,usuwamy wersje niemiecka i instalujemy to co znajdziemy na necie ja znalazłem BTS 2014 ale po angielsku dla mnie jest ok bo niemca nie kumam

a więc pobieramy wersję niemiecką i wersję angielska on-line czy off-line jak kto woli
instalujemy wersję niemiecką w momencie kiedy wyskakuje okno z logowaniem/rejestracją po prostu je zamykamy X w prawym górnym rogu i to opuszczamy pokazuje się okno programu wszystko gra i buczy .
Przechodzimy do usunięcia programu tam wybieramy pierwsza pozycje od góry i program się odinstalowuje otwiera się też okno przeglądarki ze stroną bitdefender zamykamy restart i uruchamiamy wersję angielską i po instalacji jest 199 dni oczywiście tylko wtedy jeśli nie był jakiś trial instalowany wcześniej total security 2014

sorry za bumpa ale aby innym było łatwiej ... :wariat

Do góry