Boris Graffiti 6.1 za darmo

do.spamowania

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
55

Program-plugin jest dostępny do pobrania za darmo ze strony Corela od 2015 roku. Mało ludzi
wie że to pełna wersja prerejestrowana i preaktywowana. Na stronie Corel opisał ten instalator jako Upadate dla Graffiti dedykowanemu Corel VideoStudio Ultimate x8. Ale ja zainstalowałem to na VideoStudio Pro x9 nie korzystając z żadnych nielegalnych technik. Trzeba tylko pamiętać że jeśli mamy inną wersję Video Studio niż Ultimate x8 np. x9 Pro to trzeba wybrać rodzaj instalacji "Custom". W następnym oknie trzeba wybrać przy "Graffiti for VideoStudio Pro x8" dysk (domyślnie jest krzyżyk). Gdy pozycja którą wybraliśmy, przed momentem, jest nadal zaznaczona podświetlona na niebiesko, na dole pod wszystkim, jest napisane "Install to: C:\vft_plug\ " po prawej stronie tego napisu wybieramy przycisk "Change..." i wybieramy ścieżkę C:\Program Files\Corel\Corel VideoStudio X9\vft_plug\. Jak ktoś się pomyli można po instalacji przenieść plugin z C:\vft_plug\ do C:\Program Files\Corel\Corel VideoStudio X9\vft_plug\. Podczas instalacji pokazuje się okno z numerem seryjnym i danymi, nic tam nie można zmieniać. Z tego co wiem plugin jest uniwersalny. Można spróbować z innymi programami. Spróbujcie w innych programach.

Żeby pobrać program trzeba wejść na stronę Corela
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zejść na sam dół strony do sekcji "Boris Graffiti plug-in for Corel VideoStudio X8 Ultimate" po prawej stronie są dwa linki dla wersji 32 i 64bit

Ostatnia edycja:
Do góry