Bulwersy, dziadostwo na świecie

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12318
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Antysemityzm

0aa8ab0fa75fda060.jpg

Dodać tekst do obrazków to nie problem ale nie trzeba od razu we wszystko wierzyć.

O tej sytuacji dużo czytałem i Allison nie zatrzymano na gorącym uczynku. Nic nie wiadomo też o tym że jest żydówką. Oprócz haseł antysemickich umieszczała też hasła anty LGBT. Na siedzibie partii demokratycznej w Oklahomie napisała "Trump 2020". Po jej sprawdzeniu okazało się, że jest zarejestrowana republikanką. Została pierwotnie oskarżona o akt terroryzmu ale później to wycofano. Pozostały zarzuty gróźb karalnych, zastraszania i aktów wandalizmu. U Allison dodatkowo zdiagnozowano schizofrenię.

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Dodać tekst do obrazków to nie problem ale nie trzeba od razu we wszystko wierzyć.
Dzięki za sprostowanie ;) Nie wgłębiałem się w temat i dlatego tak wyszło.

Posta edytowałem :zaciesz

• Lubię to
Reactions: al

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12318
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

" Rząd bał się hejtu i dlatego nie przetestowano i nie odizolowano osób, które przyleciały z Wielkiej Brytanii na Boże Narodzenie "

Czyli dopuścił potencjalnie chorych do kontaktu z rodzinami oraz innymi osobami co w konsekwencji oznacza roznoszenie na lewo i prawo wiruska. To mówi absolwent akademii medycznej :facepalm

PanOK

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
363
Hejtu siem bajajom, ale juz napominac ludzi ze karetki (za ich pieniadze ze skladek na NFZ zreszta) to czysta abstrakcja jest bo trzeba bylo dac 2 pierdyliardy na TVP, 70 cebulionow Sasinowi, Obezjajcobajtek potrzebowal nowego wychodka wiec mrzeba bylo znalezc lapowy na 4 palace, Pinokio przepisal Wawel na zone, Klamczynski musi miec na dwie wieze zeby nastapil powrot krola, o kasie przepieprzonej na maseczki od instruktora jazdy debila z gorki czy respiratory od handlarza hurtowego procam iz Lucznika Radom - wiec na karetki, lekarzy (niech jadom!!!11) i inne takie piniondzuf nimo.

Dlatego wlasnie wojewoda dolnoslaski, Szanowny Wielce Pan Jaroslaw (nomen omen) Obremski, ktory posiada rozliczna rodzine i znajomych roznych spolkach i organach wyglosil byl uprzejmie tlita ze obywatele maja sie odpieprzyc od karetek i przestac zamawiac pizze i kebsa przez pogotowie:

to juz w sumie przekracza granice bezczelnosci, ignorancji, obludy i zaklamania, a zaczyna byc planowym i masowym ludobojstwem.

Oj głupi, głupi wojewoda. Będzie decydować, kiedy trzeba reakcji na ostatni dzwonek. Ale nawet, gdy chorzy zdążą na pogotowie podczas ostatniego dzwonka, to okazuje się, że 90% ciężko chorych znajdzie się w szpitalu grubo po dzwonku.
Głupota przerasta wioski, miasta i Himalaje. W tej głupocie mamy przedmiotowy transport rzeczy. Nie ma znaczenia, czy tam są głowy, ręce i nogi. Gdy był lekarz, sanitariusz i kierowca, do tego była spora apteczka i nawet butla tlenu, to było ratowanie, ale same służby państwowe od pogotowia, policji i straży były na usługach polityqów i obsługiwały ich imprezy. Pogotowie zawoziły pizze wojewodom, ale nie smrodom więc skąd ten zapał gorliwości, gdy przypał? Pogotowie, to namiastka pogotowia ratunkowego. Transport medyczny, to było insze.
Niech się wojewoda zastanowi, że nie jest zwłokami i dużo polityków to nie zwłoki dlatego, że ich bez zwłoki dostarczono do szpitala. Gdyby tak rzeczonego wojewodę po dziewięciu godzinach w karetce wykiprowano w szpitalu z powodu zwłoki, toby on teraz straszył, jak i większość rządzących co byli w szpitalu bez zwłoki i zamawiali dostawę pogotowia, jak zamawia się pizzę.
A co! Spierda...jcie dziady!

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Były senator PiS Waldemar B. miał znęcać się nad psem. Został zatrzymany do postępowania dotyczącego znęcania się nad zwierzęciem ze szczególnym okrucieństwem. Komenda policji otrzymała filmik, na którym widać, jak kierowca samochodu przywiązuje psa do haka holowniczego, rusza, pies biegnie za samochodem, po chwili upada i jest ciągnięty za samochodem.

A tak się tłumaczył:
Zahaczyłem go na smyczy o hak, oczywiście. Tylko tyle. Żeby doprowadzić go do domu. Pies się przewrócił, to natychmiast się zatrzymałem i go odpiąłem.

comment_1617284160jXthozN7DBX7Ne2MOGXyQ0,w400.jpg

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Zastanawia mnie, gdzie się znajduje granica głupoty
Nastolatki chwalą się zabawą z RAE SREMMUD po koncercie
Dokopałem się i znalazłem, kim jest dziewczyna na tym filmiku. Okazuje się nią być Marta Linkiewicz. To ona właśnie zasłynęła kilka lat temu dzięki przygodzie w autokarze raperów Rae Sremmurd, którą szczegółowo opisała na Snapchacie. I w ten oto sposób przedsiębiorcza Marta dobrze wykorzystała swoich pięć minut i udało jej się zbudować "karierę" na sypianiu z raperami i imprezowaniu.

A oto wywiadzik z "GWIAZDĄ":

I pomyśleć, że KUR....A może zostać celebrytką :szydera Jest przecież na

Do góry