BurnAware Premium 6 - kombajn do nagrywania płyt.

Rasmus

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
BurnAware jest specjalistą w nagrywaniu płyt. A dostępna w Komputer Świecie wersja Premium w rynkowej cenie 96 zlotych umożliwia ne tylko wypalanie CD/DVD i Blu-ray, ale także kopiowanie z płyty na płytę lub do pliku ISO czy zgrywanie muzyki z CD-Audio do formatu MP3. Program odzyska treści z porysowanych płyt oraz tworyć i nagrywać obrazy ISO.

burnaware-6-premium.jpg

Dostępna w: Komputer Świat 9/2013
Cena: 8,90zł
Oszczędność: ponad 90%

fxj

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Wolę darmowy Ashampoo, rejestracja oczywiście na 10minemail

A

Anonymous

antbil007 napisał:
Dzięki za info. Życie jednak pokaże, a nawet już pokazuje, że zarówno CD oraz DVD przejdą do lamusa a z nimi programy/firmy specjalizujące się w nagrywaniu płyt.
Faktycznie, chyba wywalę mojego Burna bo odpalam go tylko w celu zaktualizowania :szydera

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4426
Miasto
Polska
marsellus napisał:
antbil007 napisał:
Dzięki za info. Życie jednak pokaże, a nawet już pokazuje, że zarówno CD oraz DVD przejdą do lamusa a z nimi programy/firmy specjalizujące się w nagrywaniu płyt.
Faktycznie, chyba wywalę mojego Burna bo odpalam go tylko w celu zaktualizowania :szydera
Ja mam kilka programów, które w tym samym celu odpalam i żeby nie ściągać nakładek, wysyp których przerasta nieraz wysyp grzybów po deszczu, zrobiłem sobie skróty internetowe do stron i przeglądam co tam nowego.
Są oczywiście jakieś tam programy informujące o aktualizacjach, ale nie mogę się zdecydować i nie wiem, który jest godny uwagi.

Rasmus

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Pewnie przyjdzie taki dzień, że płyty "CD/DVD" odejdą do lamusa, ale obecnie nadal wiele osób korzysta z tych nośników ;)

mayszka1

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Radlin
Niestety to prawda, ale zdarza się jednak że trzeba nagrać płytę.
A w razie takiej potrzeby człowiek się zastanawia gdzie ma jakikolwiek sensowny program do nagrywania :D

Trzeba też dodać że e-wydanie czasopisma to tylko 7.90zł

Do góry