BurnAware Premium (z roczną aktualizacją) - Konkurs

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
26d1a75fe70de2b95e57cae6fab6073a.jpg

Opis programu

BurnAware Premium to prosty w obsłudze program do tworzenia i nagrywania płyt CD, DVD i Blu-ray. Aplikacja pozwala na nagrywanie niemal wszystkich typów plików - zdjęcia cyfrowe, dokumenty, pliki audio i wideo, a nawet zarchiwizowane dane zapisane w formacie ZIP czy RAR. BurnAware nagrywa, tworzy i kopiuje obrazy w formacie ISO.

Shot042pn_shpexar.png

Z BurnAware możemy utworzyć płyty startowe (samouruchamiające) i wielosesyjne. Istnieje też możliwość nagrywania niestandardowych krążków w systemie ISO 9660, UDF lub Bridge. Aplikacja obsługuje najczęściej używane formaty i nośniki danych takie jak CD-R/RW, DVD-R/RW, HD-DVD-R/RW, DVD RAM czy BD-R/RE.

W programie znajdziemy dodatkowe narzędzia do przeprowadzania automatycznej weryfikacji nagrywanych płyt (w poszukiwaniu błędów), nagrywanie i tworzenie płyt audio CD lub krążków MP3 czy wymazywanie danych z płyt wielokrotnego zapisu. W opcjach programu możemy ustawić prędkość zapisu i odczytu danych oraz dostosować motyw graficzny interfejsu.

Uwaga:

W porównaniu z wersją bezpłatną, aplikacja została poszerzona o taką funkcjonalność jak kopiowanie danych z płyty na płytę, czy też odzyskiwanie danych z krążków.

info opis z : instalki.pl

strona producenta :

http://www.burnaware.com/

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość
dzięki hojności BurnAware Premium mam do rozdania 10 sztuk licencji z 1 - rok uaktualnienia do nowych wersji .

Zasady bez zmian

1.Napisz komentarz ,dlaczego dla Ciebie ma być BurnAware Premium
2.Komentarz w języku ojczystym , nie w jednym zdaniu proszę :szef :dziwak
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu 1.10.2015 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie , po potwierdzeniu wysyłam klucze na pw

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Re: BurnAware Premium with 1 year of free upgrades - Konkurs

Fajny prosty i lekki program , który robi co ma robić bez zbędnych wodotrysków i to co ważne komunikuje się z nami po polsku.Program oferuje miedzy innymi takie opcje jak nagrywanie obrazów ISO oraz tworzenie własnych kompilacji dysków z danymi a także płyt AudioCD z plików WAV, MP3, WMA i płyt DVD Video.
Dla czego ma być dla mnie , powiem krótko jest mi niezbędny :jezyk

Biorę udział i dziękuję za kolejny fajny konkurs :klawik.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Używam wersji darmowej i powiem,że wystarczający program do nagrywania płyt i plików iso.Brakuje w nim funkcji kopiowania płyt,które czasem trzeba wykonać.Dlatego przydałaby się wersja premium.Dziękuję za konkurs no i oczywiście startuję. :)

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
435
BurnAware używam ,chyba od wersji 5,5 przesiadłem się z ashampoo i jestem bardzo zadowolony z tej zmiany :) Program jest lekki ,czytelny ,posiada na szczęście klasyczny interfejs dodatkowo w języku polskim ,doskonale robi to do czego został stworzony po prostu czego chcieć więcej. Chętnie zamienię moją lekko okrojoną gazetową wersje 7.8 premium na nowszą i pełniejszą ,bo w mojej niestety brak opcji audio grabbera. Dzięki za konkurs .

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Przyda mi się lekki program do nagrywania, od czasu do czasu potrzebuję zrzucić filmiki rodzinne i nagrać to bliskim na płytę. Myślę że ten program mi w tym pomoże.

william1955

Świeżak
Reakcje/Polubienia
10
Testowałem ten program i to jest to co chciałbym mieć na komputerze.
Większość programów do nagrywania płytek wyewoluowała w kierunku wielkich,
kobylastych pakietów w których jest wszystko oprócz prostego nagrywania.
No i jeszcze funkcja nagrywania na wielu nagrywarkach - jak ktoś ma nagrywarkę
w blaszaku to może podłączyć zewnętrzną po USB i nagrywamy.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Już kiedyś startowałem w konkursie na ten sofcik ale niestety się nie udało więc może do dwóch razy sztuka, i tego się trzymajmy :jezyk
Jakiś czas temu jak jeszcze "siedziałem" na W7 korzystałem z wersji Premium podarowanej przez jednego z Naszych kolegów z forum, grafa. Była to starsza wersja bodajże z Komputer Świata, bez możliwości aktualizacji. I niestety, po "przesiadce" na W8.1 program zaczął sypać błędami i trzeba było się z nim pożegnać :( A szkoda, bo bardzo przypadł mi do gustu. Nie znalazłem już drugiego, tak minimalistycznego, prostego i pozbawionego zbędnych dodatków programu, który służy do tego do czego ma służyć i sprawdza się w tym wyśmienicie :ok
Było by bardzo fajnie zamienić obecną wersje Free na Premium :)
Dzięki za kolejny konkurs na bardzo, ale to bardzo przydatny program :piwko

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Fajny program. Posiadam go ale bez możliwości aktualizacji. Ma wszystko co potrzeb, jest lekki i jak do tej proy nigdy mnie nie zawiódł. Thanks za konkurs :suuper

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2617
Miasto
Kraków
SKIBA napisał:
piotr8989 napisał:
Fajny program. Posiadam go ale bez możliwości aktualizacji. Ma wszystko co potrzeb, jest lekki i jak do tej proy nigdy mnie nie zawiódł. Thanks za konkurs :suuper
Dlaczego bez możliwości aktualizacji? :scratch
może dlatego że minął rok darmowej aktualizacji a może program z jakiejś promocji :gwizdek

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
61037
Witam .. startowałem w konkursie na ten program BurnAware już wiele razy,ale nigdy nie udało się wygrać ,może tym razem się uda.. dzięki za konkurs Sheriffie

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Świetny program będący "lżejszą" alternatywą dla Nero. Obecnie na laptopie po re instalce systemu nie mam żadnego programu do wypalania wgranego, więc ten program byłby idealnym rozwiązaniem dla mnie :)

Dzięki za konkurs :hi

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Witam . Konkurs się zakończył . Nagradzam wszystkich 10 uczestników konkursu . Klucze roześle na wasze pw . Pozdrawiam i gratuluje nagrody :piwko :ok :dziękuję

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Klucze rozesłane już na pw . Pozdrawiam i gratuluje nagrody na świetny program .

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Jeszcze raz dziękuję za konkurs, aż dziw bierze, że tak mało chętnych było hmm chociaż może i lepiej bo ostatnio jakoś szczęścia nie mam :jezyk
Kluczyk już otrzymałem :piwko

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
61037
Dzięki ..kluczyk otrzymałem i gratulacje dla pozostałych biorących udział w konkursie..

Do góry