Call of Duty: Modern Warfare 3 za darmo

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Wszyscy, którzy lubią rozgrywki sieciowe FPS, a jeszcze nie zdecydowali się na kupno Call of Duty: Modern Warfare 3, będą mogli w ten weekend ostatecznie rozwiać obawy związane z jakością gry. We współpracy z serwisem Steam, Activison ogłosiło weekend darmowej rozgrywki.

Posiadacze konta Steam mogą już bezpłatnie wstępnie pobrać Modern Warfare 3, żeby cieszyć się nim od jutra, od godziny 19. Promocja obejmuje pełny, nieograniczony tryb wieloosobowy.
:gracz

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:gracz

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
jak dali black ops darmowy weekend to ciężko się w to grało, serwery nie wyrabiały :)
tu pewnie będzie tak samo i trudno będzie rozwiać wątpliwości co do zakupu

Zdzisław

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Może takie promocje są i dobre, ale dla amerykanów którzy mają szybkie łącza. Do ściągnieńcia jest ponad 6738 mb czyli prawie 7 GB. Przy moim łączu ściągałoby to się pewnie do niedzieli po południu. 1.5 dnia ściągania = 0.5 dnia grania = żenada :) Ps. Mam internet z Orange na wsi żadnego 3G zasięg na granicy zerwania (-89-92 db)no i 1/4 mb/s, w porywach jak jest dobra pogoda i wieją korzystne wiatry zaganiając fale w moją stronę :)

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Może takie promocje są i dobre, ale dla amerykanów którzy mają szybkie łącza. Do ściągnieńcia jest ponad 6738 mb czyli prawie 7 GB. Przy moim łączu ściągałoby to się pewnie do niedzieli po południu. 1.5 dnia ściągania = 0.5 dnia grania = żenada :) Ps. Mam internet z Orange na wsi żadnego 3G zasięg na granicy zerwania (-89-92 db)no i 1/4 mb/s, w porywach jak jest dobra pogoda i wieją korzystne wiatry zaganiając fale w moją stronę :)
To pozostaje Ci zakup albo..... :klawik.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
u mnie steam pobierał koło 10 minut a amerykaninem nie jestem, Polska też ma dobre łącza :)
a gra jest całkiem grywalna, dokonali sporej optymalizacji od poprzedniego COD Black OPS
poprawili graficznie a wymagania jakby są mniejsze bo gra się jakby płynniej

Do góry