To sporo bo ja raz na miesiąc i to jak nie zapomnęZwykle raz dziennie, czasem raz na 2 dni
A nie masz jakiegoś menadżera haseł, który jednym kliknięciem zaloguje Cię do wybranych stron?
To sporo bo ja raz na miesiąc i to jak nie zapomnęZwykle raz dziennie, czasem raz na 2 dni
Nie mam. Nie wiem, jak to działa, ale do dwóch z tych stron nawet nie mogę się zalogować automatycznie, tak jakby przeglądarka nie chciała do nich zapisać danych logowania i muszę wpisywać ręcznieA nie masz jakiegoś menadżera haseł, który jednym kliknięciem zaloguje Cię do wybranych stron?
Nie mam. Nie wiem, jak to działa, ale do dwóch z tych stron nawet nie mogę się zalogować automatycznie, tak jakby przeglądarka nie chciała do nich zapisać danych logowania i muszę wpisywać ręcznie
Nie wiem co myśleć o tych cleanerach. Włączam jeden: pokazuje mi mnóstwo śmieci do usunięcia, włączam czyszczenie i ok, niby wszystko zostaje usunięte. Uruchamiam drugi i znów pokazuje mnóstwo śmieci, czyszczę, uruchamiam trzeci i znów są jakieś śmieci...
Programy do czyszczenia domyślnie robią kopie zapasowe tego co skasowały.CCleanera już nie używam, a te z promocji sobie testuję. Najgorzej, że nie wiem które ustawienie i w którym z tych programów usunęło mi wtedy te ustawienia wtyczek. Wg mnie domyślnie zaznaczone opcje powinny być bezpieczne
Ale to mi nie powie, co powinnam odznaczyć Teraz boję się zaznaczać cokolwiek ze Slimjeta. Poza tym czasem można zbyt późno zauważyć, że coś się spsułoProgramy do czyszczenia domyślnie robią kopie zapasowe tego co skasowały
Skoro skasowało ustawienia wtyczek to sprawdzaj - ustawienia wtyczek - w tych czyścikach.Ale to mi nie powie, co powinnam odznaczyć Teraz boję się zaznaczać cokolwiek ze Slimjeta
No przecież nie są opisane jako ustawienia wtyczek, bo wtedy wiedziałabym, że mam je odznaczyćto sprawdzaj - ustawienia wtyczek - w tych czyścikach.
Ja nie wiem jak to jest opisane ale bazuj na tym.No przecież nie są opisane jako ustawienia wtyczek, bo wtedy wiedziałabym, że mam je odznaczyć
CCleanera już nie używam, a te z promocji sobie testuję. Najgorzej, że nie wiem które ustawienie i w którym z tych programów usunęło mi wtedy te ustawienia wtyczek. Wg mnie domyślnie zaznaczone opcje powinny być bezpieczne
No ja nie wiem kto chciałby domyślnie kasować sobie ustawienia wtyczek i po co? Raczej to dziwneCzyścik nie wie czy dla Doroty wyczyszczone ustawienia wtyczek są niebezpieczne
Pierwsze słyszę żeby czyścik kasował ustawienia wtyczek, przerobiłem prawie wszystkie czyściki i nie pamiętam takiej sytuacji.No ja nie wiem kto chciałby domyślnie kasować sobie ustawienia wtyczek i po co? Raczej to dziwne