CCleaner Professional Editon 10 kluczy do wygrania

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
CCleaner Professional Editon
10 kluczy, kto pierwszy, ten lepszy!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Re: CCleaner Professional Editon 10 kluczy

Owszem, dostalam klucz, ale nie ma się czym ekscytować. Klucz przyszedł na cudze nazwisko i po wpisaniu w googlu okazuje się, że jest w internecie bardzo popularny w ostatnich dniach.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31108
Miasto
Trololololo
Ten program nie ma absolutnie nic (nawet w wersji PRO) co mogło by go wyróżniać spoza innych sprzątaczy.Idąc dalej Ccleaner jest dobry bo jest dobry, jest znany z tego że jest znany czyli jak celebryci.Najgorsze jest to że opinie o "dobrotliwości" programu wypisują ludzie którzy nie kumają czaczy np: "Nic mi nie zepsuł więc jest dobry" :szydera i podobne pierdoły lub swoje wnioski wyciągają na podstawie ilości wyszukanych błędów :szydera .

Strona naciąga ewidentnie co ostatnio jest coraz częściej spotykane, a autorowi tego "darmowego rozdawania" pozostaje pokazać :fakolec :fakolec :fakolec .Autor stronki osiągnął to co chciał, czyli darmową reklamę :papież .
All you need to do is Like, Share, Tweet this post to your social wall then post the link on your comment below, I will sent the license key to your E-mail.
Swoją drogą poczytałem i też na stronie nie znalazłem wzmianki że rozdaje legalne klucze. :szydera

Miłego :francuz

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Nieźle... ciekawe czy klucz, który dostałem (bo się chyba nie załapałem na CCleaner'a Pro) na MBAM Premium jako swojego rodzaju nagrodę pocieszenia też jest trefny :szydera

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
artoor napisał:
Nieźle... ciekawe czy klucz, który dostałem (bo się chyba nie załapałem na CCleaner'a Pro) na MBAM Premium jako swojego rodzaju nagrodę pocieszenia też jest trefny :szydera

Przypuszczam,że tak

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Tak jak podejrzewałem... Google zwróciło 7 wyników z kluczem od mojej nagrody pocieszenia... proponuję sprawdzać swoje klucze od CCleanera :szydera :szydera :szydera
Oxy, dobrze że trzymasz rękę na pulsie :dziękuję

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46656
Miasto
Gdzieś w Polsce
No i doo.pa, jak pisał artoor MBAM jest do znalezienia na wielu stronach...

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
A co za problem napisać do suportu danej firmy z zapytaniem o weryfikacje klucza i czy można go używać . i po problemie

Do góry