cFosSpeed – akcelerator internetu - konkurs

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
speedbox_243x172.png

Opis programu

cFosSpeed – akcelerator internetu
cFosSpeed zwiększa przepustowość i zmniejsza czas pakietów ping.
Utrzymuje szybkość połączenia internetowego podczas silnie obciążającego pobierania/wysyłania danych
Zmniejsza czas pakietów ping dla gier online
Redukuje problemy ze strumieniami danych audio/wideo
Wi-Fi access point - Nowość!
cFos Traffic Shaping for smartphones, tablets and other mobile devices.

cFosSpeed optymalizuje Twoje połączenie z internetem dzięki Modelowaniu Ruchu i Priorytyzacji .

Do wszystkich typów połączeń: DSL, Kablowego, Szerokopasmowego internetu mobilnego (2G/3G), Wi-Fi, itd.

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość
dzięki hojności cFosSupport mam do rozdania 5 sztuk licencji .

Zasady bez zmian

1.Napisz komentarz ,dlaczego dla Ciebie ma być cFosSpeed :dziwak
2.Komentarz w języku ojczystym , nie w jednym zdaniu proszę :suuper :dziwak
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu 25.01.2015 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie i wysłanie mi swych danych na które firma cFosSpeed wystawi licencje osobiste .

Wymagane dane od zwycięzców to :

1) Imię i nazwisko
2) Adres e-mailowa
3) Kraj

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Testowałem kiedyś wersję trial. Widać było faktyczną poprawę jakości połączeń zwłaszcza przy ściąganiu plików ale także przy streamingu. Więc cieszyłbym się z wygrania pełnej wersji, gdyż wiem ze to jest najlepszy program w tej kategorii.

E

elefante

cFosSpeed to jedno z lepszych narzędzi do przyspieszania połączenia internetowego. Aplikacja zarządza ruchem pakietów danych w taki sposób, aby nasze łącze było optymalnie wykorzystane pozwalając komfortowo przeglądać strony WWW, czy rozmawiać przez protokół VoIP nawet wtedy, gdy w tle działają programy wymieniające pliki.A wersja trial to za krótko na używanie takiego programu.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Używałem wcześniej cFosSpeed na moim radiowym łączu i spełniał on swoje zadanie, przede wszystkim mniejsze były pingi, co dla moich dzieci nie jest bez znaczenia, szczególnie podczas gier online. :dziwak
Dlatego zgłaszam się do Konkursu.

KaptainBug

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Świetny program do przyspieszenia połączenia internetowego i zmniejsza ping. Kolejną wielką cechą jest to, aby zmienić priorytet programów więc aplikacje o wysokim priorytecie dostaje wysoką przepustowość i niski program priorytetowy dostaje mniej pasma. Widziałem znaczną poprawę prędkości podczas korzystania z wersji próbnej. Chciałbym, aby uzyskać pełną wersję.

Powodzenia dla wszystkich.

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Witam!
Chciałbym wygrać program cFosSpeed, ponieważ już dawno korzystałem z pełnych wersji, umieszczanych w czasopismach komputerowych. Później nie miałem już do czynienia z tym programem. Dodatkowo, tylko cFosSpeed jest programem, który zauważalnie poprawia i przyspiesza komunikację internetową, bardzo bym się cieszył z wygrania tak świetnego programu.

Pozdrawiam wszystkich

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
Chętnie wezmę udział w konkursie, choćby ze względu na moje dość słabe połączenie internetowe. Możliwe, że chociaż trochę poprawi mi komunikację ze światem i w końcu filmy z YT czy Ipla, przestaną się zacinać...

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Jestem graczem i taki program by mi się przydał żeby zmniejszyć ping w grach online. Wiadomo że im mniejszy ping tym lepiej a zwłaszcza w grach typu FPS niskie pingi to podstawa - to główny powód dlaczego chciałbym wygrać ten program. Oprócz tego może przestaną mi się zacinać rozmowy przez skype.
Dzięki za konkurs :ok

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
cFosSpeed to znany akcelerator internetu dzięki , któremu nasze łącze działa stabilnie a sam soft ustala priorytety pakietów sieciowych i protokołów , dzięki czemu dane mogą być pobierane z pełną prędkością.
Warto mieć go na pokładzie swojego PC bo pozwala również na optymalizację potwierdzeń TCP / IP oraz poprawia jakość komunikacji VoIP.

Dzięki za konkurs :dziękuję

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Kilka lat temu korzystałem z cFosSpeed, odczuwalnie przyspieszał moje słabe połączenie internetowe. Uważam, że to najlepszy program w tej kategorii :) Mam nadzieję, że uda mi się wygrać licencję.

A

Anonymous

Niby mam nie najgorsze łącze ,ale nigdy niema tak dobrze aby nie mogło być lepiej więc się zgłaszam :ok
oraz dzięki za organizację :dziękuję

dzolo25

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Fajny programik...dlatego zgłaszam również swój udział :dziwak Może akurat los się do mnie uśmiechnie i będzie mi dane przetestować ten programik :dziwak A co za tym idzie to internet jeszcze bardziej będzie hulał :klawik.
Dzięki za konkurs :hi

BestiaZBagienMyśli

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Zgłaszam się do konkursu ponieważ programik sprawdził się w wersjii trial a jako że często robię kilka czynności na raz na kompie-przyda się programik który odpowiednio zadba o priorytety w rozdzielaniu zasobów łącza internetowego. Dziękuje i życze wszystkim miłego dnia.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Trochę znam ten program i wiem, że w paru sprawach może pomóc (np. szybsze ładowanie stron). Sprawdzałem parę tego typu softów, m.in. ostatno darmowy TCP Optimizer. Jako, że efekty żadne, zwracam się ku cFosSpeed i wyruszam na polowanie :francuz
Oczywiście, podziękowania dla naszego sheriffa

Do góry