cFosSpeed – akcelerator internetu - konkurs

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Bardzo przydałby mi się program cFosSpeed jako akcelerator internetu.
Dziękuję za konkurs! :dziękuję

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Jako organizator nie mogę bać udziału w konkursie .Ale wszystkich użytkowników naszego forum zapraszam serdecznie do brania udziału w konkursach - bo soft naprawdę jest wart uznania :ok :szef :piwko

thorsten

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Program znakomicie optymalizuje TV internetową ( w moim przypadku jedyną).Znacznie polepszył odbiór i programy nie klatkują tak bardzo. :suuper
W dodatku nieco płynniej pozwala powalczyć on line w fifie.
Strony również jakby szybciej się otwierały.
Na Neostradzie 10 jest naprawdę pomocny. :ok
Niezwykle prosty w konfiguracji.Działa już po zainstalowaniu. :yhy
Więc proszę o doliczenie mnie w walce o licencję.

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Po instalacji cFosSpeed mogę wreszcie komfortowo oglądać filmy online. Szkoda że trial szybko się kończy. Konkurencja spora ale powalczyć trzeba bo program zacny. A jeśli się nie uda to trudno. Licencja nie jest droga, a do tego lifetime
Dzięki za konkurs :dziękuję

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Nie biorę udziału w konkursie.
Używam programu od paru lat ,nie wyobrażam sobie żebym nie miał tego programu na swoim komputerze.
Wszystko chodzi płynnie,a przed używaniem programu bywało różnie.Uważam ,że warto brać udział w konkursie-program warto mieć. ( nawet kupić- nie kosztuje dużo)

Podziękowania za konkurs - dla sheriffa :piwko

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Ostatnio wysyp konkursów się zrobił, tak ten rok się nam zaczął, że aż strach pomyśleć co dalej będzie :ok
a wracając do wątku przewodniego...
Jako użytkownik P2P z chęcią bym skorzystał z możliwości tego programu. Nieraz przy włączonym pobieraniu/wysyłaniu czegoś w tle mam problem z działaniem internetu. Przeglądarka zwalnia, strony nie chcą się ładować, bądź ładują się z błędami a prędkości w kliencie torrent spadają praktycznie do minimalistycznych wartości. Łącze się zapycha więc przydał by się taki właśnie program, który pokierował by ruchem sieciowym a cFosSpeed zbiera same pochlebne opinie w tej kategorii.
Dziękuję za konkurs :england

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
Chętnie skorzystam z tego programu, gdyż nieraz przy pobieraniu czegoś z netu mam problem z innymi działaniami w internecie. Podobne bywają przerwy w odtwarzaniu czegoś online. Sądząc z opinii o tym programie myślę, że mógłby mi bardzo pomóc. Dziękuję za konkurs :)

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
A więc tak oto lista wybrańców losu :dziwak którzy mieli fart w losowaniu :suuper - pierwszych 5 miejsc proszę o potwierdzenie w ciągu 24 godzin wygranej na PW do mnie i wysłanie mi swych danych na które firma cFosSpeed wystawi licencje osobiste .

Shot002pn_wxpqrwx.png

Wymagane dane od zwycięzców to :

1) Imię i nazwisko
2) Adres e-mailowa
3) Kraj

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
GRATULACJE! :)

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Gratki dla zwycięzców. Oby Wam się lepiej śmigało w necie :)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Gratulacje dla wygranych :piwko

Do góry