Chrome wyprzedził Internet Explorera

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Chrome nr 1 na świecie , więcej w artykule .

Link :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

:)

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
No cóż ,tego należało się spodziewać. Od dłuższego czasu moją podstawową przeglądarką jest Chrome i rzaczywiście w tej chwili nie ma konkurencji. Firefox u mnie jeszcze jest zainstalowany , ale mało używany ,sam nie wiem po co go trzymam, chyba tylko po to ,że na pewnym portalu udzielam porad komputerowych i często zwracają się do mnie o rozwiązywanie różnych problemów z Firefoxem. Więc trzymam go w celu sprawdzenia jak dany problem rozwiązać, a tych problemów jest coraz więcej w miarę pojawiania się nowych wersji Firefoxa, Dokładnie odwrotnie jak z Chrome , która z każdą wersją jest szybsza i lepsza.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
No cóż ,tego należało się spodziewać....
No właśnie tego należało się spodziewać ...tylko o czym to świadczy ?? ...o tym że spada świadomość internautów dotycząca prywatności i ochrony swoich poufnych danych Wczytując się w politykę (nie)prywatności google`a osobiście nie dotknąłbym ich przeglądarki nawet kijem nie mówiąc o innych produktach :chory

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
W takim razie i z You Tube też nie korzystasz ? (...) Niewiarygodne! Dziś YT świętuje swoje 7 urodziny...

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Sprecyzuję swoją wypowiedz :jezyk
-nie mam żadnego konta google`a
-z YT korzystam tylko przez VPN`a
-z wyszukiwarki wielkiego brata korzystam sporadycznie oczywiście uprzednio odpowiednio ją "oślepiając"
Staram się omijać G dużym łukiem :szef

A

Anonymous

Emmers napisał:
No cóż ,tego należało się spodziewać. Od dłuższego czasu moją podstawową przeglądarką jest Chrome i rzaczywiście w tej chwili nie ma konkurencji. .
Jak to mówią Emmers-"reklama dźwignią handlu" :dziwak siedzę na Operze i jakoś nie mogę dostrzec tej "bezkonkurencyjności" szpiega.

Do góry