Jak co roku w okresie świątecznym pojawia się mnóstwo piosenek z dzwoneczkami. Jedne gorsze, inne szkoda gadać. Znalazłem taką, której da się posłuchać. I to nie raz:
Teraz trochę pohałasujemy, R+:
Czas potańczyć. Cha cha cha.... cover bo bardziej mi się podoba niż oryginał:
Umieszczałem już nowość od Judast Priest a tu już kolejna:
Pomyślałem też, że może skoro święta to Kevin....
Jak trafiłem na tę piosenkę to się ucieszyłem jak Puchatek gdy znalazł słoik z miodem. Nie dość, że Five Finger Death Punch to jeszcze drugi słoiczek z miodem czyli Rob Zombie. Cytując słowa piosenki Burn, mother fucker, burn
Dawno nic nie śpiewaliśmy a tu dużo nowości. Na początek Albert Hammond, ten co to kiedyś śpiewał, że nigdy nie pada w południowej Californii:
Jest też nowy Mark Knopfler a niedługo będzie nowa płyta:
W przyszłym tygodniu nową piosenkę po 17 latach pokaże światu Billy Joel. Póki co coś starego:
Guns n' Roses, może piosenka nie za nowa ale teledysk już tak:
Dawno temu, zawsze w niedzielę dodawałem jakieś koncerty. No więc teraz takie nawiązanie do tamtych czasów. Toto z tegorocznego koncertu: Hold the line, Africa i Stop loving you:
Na koniec piosenka z jednego z moich ulubionych seriali. Kto oglądał to wie z jakiego:
Taka ciekawostka - teledysk do "Sussudio" kończy się tam gdzie zaczyna się teledysk do "One more night" w barze Princess Victoria należącego wówczas do Richarda Bransona Istnieje połączona wersja teledysku na DVD "The Singles Collection".
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.