Gramy. Na początek nowy utwór od zespołu na którego koncertach byłem najwięcej razy. Co prawdo to cover Buffalo Springfield ale czy coś w tym złego:
Teraz kolejna nowość od The Mavericks. Schodzili się i rozchodzili co jakiś czas. Teraz chyba się znowu zeszli bo nagrywają:
Teraz pan, którego poznałem całkiem przypadkiem lata temu i po wymianie korespondencji dowiedziałem się, że ma polskie korzenie ale na tym koniec bo ani nie zna polskiego ani też nie utrzymuje z Polską żadnych relacji. Jak ostatnio go prezentowałem na forum ponad 2 lata temu to na spotify miał 11 słuchaczy. Dzisiaj ma 16 ale chyba mu to nie przeszkadza bo dalej nagrywa. Nie jest znany za oceanem gdzie mieszka ani tym bardziej w Polsce. Nazywa się tony Rybka i gra tak:
Kolejna nowość tym razem od Andersa Osborna:
Pan Marek tyle ostatnio nagrywa, że głupio by było nie skorzystać i nie zagrać:
a żeby było sprawiedliwie to brat pana Marka, David też nagrywa:
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.