Co nam gra w duszy, czego aktualnie słuchasz ?

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Nie znalazłem nic innego.

Moim zdaniem to jest najlepsza wersja tego tekstu.

Fokus.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71

A

Anonymous

Remool-pełen Szacun :yes master piękną nutę zapodałeś :ok

A wracając do meritum,trzeba trochę sprecyzować temat...z piosenkami jest tak jak z dziewczynami...w przedszkolu zakochujemy się w koleżance...a 20 lat później żenimy się z kimś innym i nawet nie pamiętamy jak miała na imię nasza miłość z dzieciństwa :papież dlatego dawać Pany TOP 5 czy TOP 10 naszego życia...a nie to czego w danej chwili słuchamy...ja zaczynam... dwa pierwsze utworki z TOP 10 mojego życia (kolejność przypadkowa) :

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Kurcze top 10 mojej muzy ....ciężko będzie ...powiem więcej jest to niemalże niemożliwe żeby wybrać ....Każdy utworek który zapodaje należy do mojej top 10 000 :)

A

Anonymous

Faktycznie...Legionista ma rację...nie wyrobię się w tym TOP 10...za dużo tego jest :wariat ale pociągnę trochę ten temat :dziwak :

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
A no "Boys, boys" to to nie jest - ale się trzyma całkiem całkiem :wariat

A

Anonymous

Jeden z moich ulubionych utworków trance music :yes master :

Zgrzeszyłbym :papież gdybym nie dodał klasyki breakdance z moim ulubionym B-boyem Dean-em :klawik. :

A

Anonymous

Rozszerzam swoją listę do TOP 100...będę miał większy luz w wyborze :wariat Na bank ten utworek-piękna muza no i : dla każdego coś miłego : przepytałem wszystkie koleżanki...Lenny Kravitz działa na każdą :jezyk a w tym clipie...dodatkowo...o Matko Boska...Megan Christine Ewing :yes master czyli Skończona Piękność :klawik.

Do góry