niewiele polskich zespołów gra tak naprawdę w pierwszej lidze(chodzi oczywiście mi o prog-rock)
natomiast Abraxas(niestety już nie istniejący )zdecydowanie naszym towarem eksportowym mógł być i zaistnieć na międzynarodowej arenie i to z hukiem... niestety śmierć Tomka Beksińskiego spowodowała iż zespól zawiesił swoja działalność
"pokuszenie" to utwór który wywarł na mnie ogromne wrażenie i naprawdę polecam nawet osobom które z szeroko pojętym Rockiem maja niewiele wspólnego
za tekst... za muzykę ... za gitarowe solo które śmiało mogę umieścić w czołówce wszech czasów!!(nie przesadzam!!)
to mi w duszy gra ...
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.