Co nam gra w duszy, czego aktualnie słuchasz ?

A

Anonymous

Nie znacie dnia ani godziny :papież nigdy bym nie przypuszczał,że spodoba mi się jego utworek...a jednak :wariat
Patrząc uważnie na : mega-wypasione furki (którymi jeździ na co dzień) i galaktyczne panny (które obraca :jezyk) w jego clipie,poziom zazdrości a co za tym idzie kalumni lecących w jego stronę jest całkiem zrozumiały

A

Anonymous

Ola napisał:
Łoł Hornet to mnie zszokowałeś :eek: nigdy bym nie pomyślała...
Może za mało o mnie myślisz Ola :szydera nie wiem co Cię tak zszokowało :scratch Bieber po prostu dojrzał...to uczeń Ushera a utworek nagrany jest w stylu Justina Timberlake...co jak co ale nikt przy zdrowych zmysłach nie zarzuci tej dwójce,że na scenie nie są : perfekcyjni...to tak jakby powiedzieć,że : Candice Swanepoel :jezyk jest brzydka...niezbyt mądre...prawda ?

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
I tak Sepultury nic nie przebije , nie idą w komerche , nie śpiewają o doopie maryni a ludziska wala na ich koncerty na całym świecie Kiedyś ich koncert kosztował mnie 14 dni paki i 5 km biegu 2x dziennie ...ale co tam ..Polak da rade :mistrzunio

A

Anonymous

No i gitara :ok To zapodaję,lekką,optymistyczną,wakacyjną piosenkę o tym co w życiu jest najważniejsze :szydera :

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Widzę, że w końcu ktoś tu sprząta :ok

Miłego dnia i...
:szydera

i kolejny gwiazdor do Twojej kolekcji Hornet:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30587
Miasto
Trololololo
Bizon napisał:
Widzę, że w końcu ktoś tu sprząta :ok

Miłego dnia i...

i kolejny gwiazdor do Twojej kolekcji Hornet:

to jakiś polski bajbus ?? :p

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
I to jest to co tygrysy lubią najbardziej pss :ok
Dała świetny koncert na Open'erze a w listopadzie będzie także w Poznaniu!

to jakiś polski bajbus ?? :p
OXYGEN, czyżbyś go nie znał?
Nie, no skandal!
Niech się tylko Hornet o tym dowie to masz przepitolone. :p

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30587
Miasto
Trololololo

A

Anonymous

Bizon-widzę,że zabolało kilka słów prawdy o rudym fajansie i pannach :jezyk,co chwilę dedykujesz mi jakichś gayów...coś w serduszku drgnęło ? :szydera
Wsłuchaj się uważnie w to...niby diss na jakiegoś leszcza...ale przekaz bardzo uniwersalny i możesz sobie podpasować pod siebie:

Do góry