Co zainstalować po formacie? Jakie programy polecacie?

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Sterownki - DriverEasy
Coś do backup'u - Keriver free
Antywirus - Avast! Free Antywirus albo VIPRE Premium (zobacz temat
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
)
Coś do odtwarzania filmów - AllPlayer, Subedit, BESTPlayer, możesz zostać przy Windows Media Player
Coś do odtwarzania muzyki - Foobar2000 (niezbyt ciekawy wygląd, ale dobra jakość dźwięku), Winamp, Aimp, MediaMonkey
Coś do optymalizacji - TuneUp 2010 (zobacz tutaj
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
)
Coś do kompresji i dekompresji - WinRAR (płatny), 7-zip, IZArc
Coś do PDF - Nitro pdf reader, Foxit Reader, PDF-XChance Viever, Sumatra PDF
Pakiet Biurowy - Microsoft Office, LibreOffice, OpenOffice
Komunikator - Skype, Kadu
Uninstaller - Revo Uninstaller
Przeglądarka - Google Chrome, Firefox, Opera
Skaner AM - MBAM, Hitman Pro (Skanować można za darmo, ale trzeba uważać by potem nie kliknąć dalej, tylko kliknąć zamknij. Program sam się nie aktywuje, więc możesz nawet skanować na starcie systemu. Wysyłanie do SandCloud też nie aktywuje licencji.)
Coś do poczty - Thunderbird, The Bat (płatny)

ksanik

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Busiu13 Ja Myśle że lepszy był by comodo Internet Seciurity bo Z Mojego Doświatczenia Avast Troche zmula Kompa a cisa nie Odczuwałem na komie brata Miał i avasta Frre 6 I cisa Polecam cisa bo jepiej miec firewalla i anti wira od jednego Producenta Jeśli chcesz troche wybulic to Tylo Eset Nod 32 4 JEST NAJ SAM URZYWAM ALE JAK TYLKO 2 WYMIENIONE TO COMODO INTERNET SECIURITY

terom

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Jako pierwszy powinien być zainstalowany Comodo Programs Manager,będzie monitorował instalacje wszystkich innych programów,i przy ich ewentualnej deinstalacji usunie wszystko po nich.

A

Anonymous

ksanik napisał:
Busiu13 Ja Myśle że lepszy był by comodo Internet Seciurity bo Z Mojego Doświatczenia Avast Troche zmula Kompa a cisa nie Odczuwałem na komie brata Miał i avasta Frre 6 I cisa Polecam cisa bo jepiej miec firewalla i anti wira od jednego Producenta Jeśli chcesz troche wybulic to Tylo Eset Nod 32 4 JEST NAJ SAM URZYWAM ALE JAK TYLKO 2 WYMIENIONE TO COMODO INTERNET SECIURITY
Ty Ksanik idziesz w tym roku do pierwszej klasy :dziwak :dziwak :dziwak ? Bo coś z gramatyką i ortografią cieniutko.
Avast to najlżejszy antyvirek obok Immuneta i Nortona,CIS przy nim to kobyła,nie ma żadnego znaczenia dla prawidłowego funkcjonowania softów zabezpieczających czy są z jednej stajni czy każdy z innej.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29997
Miasto
Trololololo
Hornet napisał:
Ty Ksanik idziesz w tym roku do pierwszej klasy :dziwak :dziwak :dziwak ? Bo coś z gramatyką i ortografią cieniutko.
Avast to najlżejszy antyvirek obok Immuneta i Nortona,CIS przy nim to kobyła,nie ma żadnego znaczenia dla prawidłowego funkcjonowania softów zabezpieczających czy są z jednej stajni czy każdy z innej.
Wiesz taka jest ogólna opinia o tej lekkości ale co system to program inaczej się zachowuje,u jednego muli a u drugiego nie.

Do góry