Co zamiast Signal?

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
Możecie polecić sprawdzony, darmowy komunikator do rozmów głosowych na androida? I żeby też miał opcję rozmowy grupowej.
W Signal od dłuższego czasu mam taki problem, że gdy ktoś do mnie dzwoni, to telefon milczy, a po otwarciu aplikacji pojawia się powiadomienie o nieodebranym połączeniu. Jeśli aplikacja była otwarta, to telefon dzwonił, ale ostatnio już nawet wtedy nie chce. U co najmniej jednej osoby, z którą rozmawiam, jest tak samo, więc to chyba nie kwestia telefonu. Chciałam to jeszcze sprawdzić na innym smartfonie, ale się okazało, że nie można używać jednego konta Signal na dwóch smartfonach, tylko smartfon + inne urządzenie :(

Ostatnia edycja:

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12336
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Element, Skype, Zoom, TreamSpeak, Teams.

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
Element, Skype, Zoom, TreamSpeak, Teams.
I wszystkie przetestowałeś? Skype kiedyś używałam, ale jakość rozmów była słaba i m.in. dlatego przeszłam na Signal. No ale to było dość dawno, czy teraz jest lepiej?

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12336
Miasto
Somewhere over the rainbow.
I wszystkie przetestowałeś? Skype kiedyś używałam, ale jakość rozmów była słaba i m.in. dlatego przeszłam na Signal. No ale to było dość dawno, czy teraz jest lepiej?

Nie korzystałem nigdy z TeamSpeak. Aktualnie korzystam ze skypa i elementa.

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
Hmm, to może zależy z kim się rozmawia czy coś? Ja miałam straszne problemy ze Skypem, często nie dało się rozmawiać, a przez Signal o niebo lepiej i rzadko zdarzały się problemy z jakością połączenia. Tylko znów dla odmiany ten problem z sygnalizacją przychodzącego połączenia :(

Do góry