CrashPlan Family Unlimited za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46308
Miasto
Gdzieś w Polsce
2015-01-01_005218.png
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
v3.6.4 na rok na SOS

CrashPlan aims to make backing up your files and data as easy as possible; it sits in the background on your computer, silently and continually backing up your files while using minimal CPU and RAM. You can store your encrypted backups locally on your own computer, external drives (including USB flash), or other computers. With the Unlimited Family plan, you also have the ability to store backups in CrashPlan’s online unlimited cloud storage.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
acar napisał:
z tego co czytam to aktywację będą przydzielać dopiero w drugiej połowie stycznia :dziwak

Powiem wam tylko tyle własnie dostałem odmowę przyznania klucza na rok .Firma uzasadniła odmowę tym że nie jestem obywatelem U.S.A , bo tylko dla nich była ta promocja a wpis został zdyskwalifikowany w wyniku naruszenia regulaminu punkt 1 który mówi :

1. Ta promocja jest otwarta do mieszkańców USA, którzy są pełnoletni (18) lat i mieszkają na terenie U.S.A i ich rodzin .Promocja jest nieważna, gdzie zabroniona jest lub ograniczona przez prawo.
2.Uczestnicy muszą zapewnić firmie prawdziwe dane - imię i nazwisko, nazwę firmy, stanowisko, kod pocztowy, kraj, numer telefonu, oraz ważny E- mail.
3.Wszelkie niekompletne wpisy nie będą się kwalifikować lub z nieprawdziwymi danymi osobowymi . Każdy uczestnik może złożyć tylko jeden wpis. Wielokrotne wpisy nie są dozwolone.
4.Wszystkie dane po złożeniu pisma o klucz stają się własnością firmy .

to tyle odemnie

( na pocieszenie napisali mi że mogę se nadal używać wersji free lub kupić licencje na soft pełną :szydera )

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12737
Miasto
Somewhere over the rainbow.
sheriff napisał:
Powiem wam tylko tyle własnie dostałem odmowę przyznania klucza na rok .Firma uzasadniła odmowę tym że nie jestem obywatelem U.S.A , bo tylko dla nich była ta promocja a wpis został zdyskwalifikowany w wyniku naruszenia regulaminu punkt 1 który mówi :

1. Ta promocja jest otwarta do mieszkańców USA, którzy są pełnoletni (18) lat i mieszkają na terenie U.S.A i ich rodzin .Promocja jest nieważna, gdzie zabroniona jest lub ograniczona przez prawo.

Trzeba było podać swoje prawdziwe dane:
Barack Obama
White House, 1600 Pennsylvania Avenue NW
Washington, D.C. 20500 :dziwak

Do góry