Cyberghost VPN Konto Premium na rok za darmo!

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Promocja jak w temacie - ten sam kod dla wszystkich (quale157).
Info o promocji:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ważne !! Jest to promocja tylko dla osób, które nie posiadają aktywnej subskrypcji premium. Ja już taką subskrypcję posiadam, więc przyznaję, że nie mogłam sprawdzić, czy ten kod rzeczywiście działa. Pomimo tego przekazuję informację o promocji, jeśli ktoś sprawdzi jej skuteczność - proszę dać znać :)

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46325
Miasto
Gdzieś w Polsce
nie działa, ale jak pamiętam ten kod 'quale157' był rok temu :(

A

Anonymous

A mnie się udało :suuper

G7e16.jpg

ale trzeba to zrobić inaczej już Wam mówię jak, a właściwie to podeślę Wam linka gdzie wszystko jest napisane:

Na tej stronie w komentarzach macie odpowiedzi na pytania, które pojawiają się tutaj:

Działajcie szybko :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30929
Miasto
Trololololo
pewnie działa tylko dla użytkowników nowych kont

A

Anonymous

To można założyć nowe konto np na mail tymczasowy, tak czy siak da się uzyskać legalnie premium Cyberghost VPN

A

Anonymous

soet85 napisał:
olwu napisał:
, tak czy siak da się uzyskać legalnie premium Cyberghost VPN

Chyba nielegalnie, to promo z szwedzkiej gazetki.

I jaki z tego wniosek, że ze "szwedzkiej gazetki"? :dziwak zresztą gdyby było to nie legalne to informacja o tym nie pojawiłaby się tutaj na forum, a przecież nikt nikogo nie zmusza aby korzystał z tej promocji więc nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30929
Miasto
Trololololo
Klucz dostałem, ale za chiny nie mogę go aktywować na koncie na którym już mam subskrypcję Premium, piszą aby skasował poprzednią i aktywował nową.Więc pewnie klucz działa bez problemu ale najlepiej na czystym koncie go aktywować.

A

Anonymous

soet85 napisał:
Działa, ale trzeba nowe konto założyć.

Właściwie to OXYGEN już to przed Tobą powiedział... zresztą, napisałeś, że to nielegalne, a jednak sprawdzasz to? :dziwak

EDIT:

soet85 napisał:
olwu napisał:
napisałeś, że to nielegalne, a jednak sprawdzasz to? :dziwak

Bo to prawda.

Dobra, ja wysiadam to jest chyba mój przystanek :szydera, mówisz jedno robisz drugie... :jezyk

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30929
Miasto
Trololololo
soet85 napisał:
olwu napisał:
napisałeś, że to nielegalne, a jednak sprawdzasz to? :dziwak

Bo to prawda.

Skoro twierdzisz że jest nielegalne to teraz udowodnij mi że ja czy reszta użytkowników nie jesteśmy w posiadaniu tej gazetki. :szydera

A

Anonymous

Ja nie mogę co się tu dzieje ktokolwiek sie odezwie jest atakowany przez ludzi najmądrzejszych,mających wszystko legalne,szlak czlowieka trafia.

OXY proszę cie o usunięcie mojego konta z tego forum.To nie jest już to forum co dawniej niestety.

Do góry