Cyberghost VPN Konto Premium na rok za darmo!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30929
Miasto
Trololololo
Konto mogę ci usunąć ale posty zostają, mogę też zmienić ci nick ja chcesz.Pamiętaj że to tylko forum internetowe i nie należy brać wszystkiego do siebie.Jeśli chodzi o przemądrzałość to od dawien dawna wiadomo że nasz wspaniały naród z tego słynie, szczególnie w tych czasach mlekiem i miodem płynących.

Pomyśl i napisz mi PW, zresztą takie sprawy to tylko na PW.

P.S - potrzeba tu moderatora bo ja nie mam serca do usuwania komentarzy.Jeśli macie jakieś propozycje, kto to proszę założyć temat.

Uwaga, każdy kolejny post nie na temat będzie usunięty :pala

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Kochani bez stresu i jeżeli szef Oxy twierdzi że jest okay i legalne to tak jest .
Pamiętajcie Szef ma zawsze rację i pilnuje tego bajzlu i jak coś to paluszkiem pogrozi i to co niestosowne usunie .
On ci jest za całość odpowiedzialny i my go słuchamy.

:D

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46325
Miasto
Gdzieś w Polsce
Olwu, poszło jak podałaś, jednakże bez proxy nie wyświetlała mi się strona z promo. :)

:dziękuję

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dzięki za informacje udało się bezproblemowo. ;)

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
No i doopa Kluczyk dostałem stare konto usunąłem bo zostało 2 m-ce i utworzyłem nowe rejestracja wszystko pięknie a jak odpalam CG to mam
Jv2TI.jpg

I co z tym fantem zrobić ?? ??
Przed wyborem serwera premium mam normalnie
eDCdv.jpg

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Ale czy na pewno to stare konto usunąłeś? Nie możesz już do niego wrócić?
Miałam podobną sytuację kilka miesięcy temu. Założyłam nowe konto, by aktywować klucz - nie mogłam tego zrobić na starym koncie. Po uruchomieniu programu miałam takie samo okienko, jak Ty na obrazku nr 2. Nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że wystarczyło, iż zalogowałam się na stare konto i bez problemu mogłam nadal korzystać z promocyjnej subskrypcji premium na starym koncie.

Od jakiegoś czasu mają taką politykę, że jeśli ma się już subskrypcję premium (taką z promocji), nie można aktywować kolejnej promocyjnej subskrypcji.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
stare usunięte definitywnie - jak się zaloguję to mam komunikat - brak abonamentu
Przeinstalowałem program utworzyłem konto i doopa - stare konto przywiązane do komputera !!
Nie wiem walne mejla do supportu chyba ale czy coś to da
Edit Zakręciłem się Poprzednio usunąłem tylko starą subskrypcję a nie całe konto :nea Teraz wywaliłem całe stare i mogę aktywować nowy roczek :yahoo :yahoo

Do góry