więc czytając propozycje na forum mam tak- orginalny defender z windows 8.1,do tego webroot secure anywhere,malwarbytes premium,windowsowska ochrona na maxa i zapora org windows czy tak nie zamocno-rozchodzi sie o malwara premium bo pracuje nonstop?
Jeśli masz dość mocny sprzęt to sobie zostaw malwarbytes premium,jeśli słaby to na żądanie, a ten orginalny defender najlepiej jak go zatrzymasz w usługach i zestaw webroota + zapora windowsa i jeszcze zainstaluj KeyScrambler 3.5bbk66 napisał:więc czytając propozycje na forum mam tak- orginalny defender z windows 8.1,do tego webroot secure anywhere,malwarbytes premium,windowsowska ochrona na maxa i zapora org windows czy tak nie zamocno-rozchodzi sie o malwara premium bo pracuje nonstop?
Są "leciutkie" ale tylko w Twojej chorej głowie.TuneUp Ci pokazuje ?? Co za gościuFilozof napisał:Comodo Firewall jest lekki (ciężki jest z tym swoim beznadziejnym antywirusem w wersji Internet Security). Ponadto jak się odpowiedni skonfiguruje Comodo Firewalla i 360TS, to są leciutkie. TuneUp Utilities pokazuje mi ŚREDNIE OBCIĄŻENIE SYSTEMU !!! .
Spoko,spoko.Masz prawo do swojej subiektywnej oceny na mój tematFilozof napisał:Jesteś tragiczny.Zaraz ci mod strzeli owocka.