Czy można wykonać kopię aktywacji ESET?

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Posiadam licencję na ESET z dziennika gazety prawnej, teraz przedłużyłam licencję poprzez kliknięcie w link zawarty w mailu

jwaza67.png

wszystko działa OK, ale czy można wykonać kopię licencji? Jest to ważne, ponieważ w mailu nie ma podanej nazwy użytkownika i hasła, jest tylko link po kliknięciu licencja jest przedłużana automatycznie, dane wprowadzane są do programu i tyle, wszystko fajnie, jednak licencja działa do:

MGE1YZi.png

A ja muszę przegrać system. Czy jest możliwość w zrobienia kopii tej licencji?

Nazwę mogę skopiować sobie z okna programu:

XEsS2g1.png

Ale z hasłem niestety już tak nie zrobię, macie jakieś pomysły?

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Jest taki mały programik Revelation, który odczytuje hasła z "gwiazdek i kropek". Być może on Ci pomoże

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Użyj starego loginu i hasła, ponieważ tamto konto zostało przedłużone po kliknięciu na link z maila.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30489
Miasto
Trololololo
Asterisk Password Decryptor
Asterisk Password Decryptor - jest rozbudowanym narzędziem służącym do odzyskiwania utraconych lub zapomnianych haseł.Program pozwala na odkrycie ukrytych haseł w oknach dialogowych programów i stronach internetowych, które są ukryte pod postacią rzędu gwiazdek (*****). Aby odkryć hasło wystarczy przeciągnąć ikonkę programu ( lupę )do dowolnego pola w którym jest hasło w postaci gwiazdek, po chwili w programie Asterisk Password Decryptor wyświetli nam się hasło .

Najważniejsze cechy:

Natychmiastowe odkrywanie ukrytych haseł w oknach dialogowych;
Podgląd ukrytych haseł w programie Internet Explorer i na stronach internetowych;
Odzyskiwanie utraconych haseł w większości e-mail, klientów FTP oraz innych aplikacji;
Hasła w wielu wersjach językowych są obsługiwane.

Mogę gdzieś wrzucić bo mam z promo

A

Anonymous

sPeRaCz, Niestety nie dało rady.
SE7EN, OK, spróbuję.
OXY, bardzo Cię o to proszę

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30489