Czy to wina Zemany Antiloggera?

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Zainstalowałem Zemana AntiLogger, a w potem odinstalowywałem 2 inne programy poprzez Revo Pro. Usunęło mi część rozszerzeń z Chrome (co jakiś czas tak się dzieje i nie wiem dlaczego). Poprzednio to nie był problem, bo miałem linki do tych rozszerzeń (np.adblock czy wot) i szybko je znowu pobierałem, ale teraz wyświetla mi się to;

CEzvO.png

Jeszcze wczoraj bez problemu pobierałem WOT, a dzisiaj po instalacji Zemany takie coś. Tylko czy to ma jakiś związek? Wyłączyłem Zemanę oraz wył. proces w menedżerze, ale dalej nic. Dajcie proszę jakąś radę :yes master

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30487
Miasto
Trololololo
W sumie nie sądzę aby zemana coś takiego powodowała, ale jak chcesz sprawdzić to usuń ją całkowicie i zobacz czy teraz idzie to rozszerzenie.
Skoro masz revo Pro to czemu nie instalujesz w opcji monitorowania ??

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
OXYGEN THIEF napisał:
.Skoro masz revo Pro to czemu nie instalujesz w opcji monitorowania ??
Okąd mam Revo Pro, to wszystko mam monitorowane. Tak też było tym razem. Doszła zaawansowana odinstalacja i usunęło mi część rozszerzeń Chrome. Co ciekawe, udało mi się pobrać parę innych rozszerzeń, a adblocka,wot czy hoover zooma nie. Wczoraj można było, a dzisiaj klapa.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprawa wyjaśniona jeśli chodzi o pobieranie rozszerzeń. To nie wina Zemany. Odinstalowałem i było to samo. Zacząłem główkować i dotarłem do Files--->Właściwości--->Zabezpieczenia. Tam było przesunięcie z Systemu na Użytkownicy uwierzytelnieni. Zmieniłem to i teraz można pobierać rozszerzenia. Pytanie tylko, co mi w ciągu jednego dnia namieszało w tym Files, bo ja nic nie zmieniałem. No nic, szefie jak uznasz, że temat do skasowania, to do skasowania. :pala

Do góry