Czy warto kupić ten Smartfon

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
jednym slowem lepiej isc na flaszke no w trzech slowach :zaciesz

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Quń napisał:
Nie przesadzajmy z tymi "backdoorami w xiaomi" - bo wystarczy pogrzebać w UEFI, sprawdzić windows 8 - 10 (co i gdzie wysyła), uświadomić może sobie, ze na "wykryty" backdoor przypada ze dwadzieścia "nie wykrytych" u znanych producentów (o czym przekonują nas hackerzy, którzy "wykradli" narzędzia NSA).
Nawet to, że w firmware dysków twardych, kart sieciowych, routerach są zaszyte procedury, które żaden av/firewall/antyspy nie wykryje...
Nawet to, że w iphonach takie backdoory są...

Tak że może sobie darujmy. :sarkazml
Strzała :hi. Nie poznaję kolegi. Normalnie namówiłeś mnie na dziesiątkę. :dziwak Skoro wujek Google wie więcej o mnie niż moja mama, to co dziadkowi Microsoftowi będę bronił. :klawik.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Microsoft Lumia 640 lub 650 ....spokojnie kupisz za 500zł z kawałkiem i będą lepiej śmigać od
andków w tej cenie

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Znowu nie mogę przyznać pochwały / :k...... / - a tu popieram w 100% :hura

remool napisał:
Microsoft Lumia 640 lub 650 ....spokojnie kupisz za 500zł z kawałkiem i będą lepiej śmigać od
andków w tej cenie

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
remool napisał:
Całkiem fajna cena
Microsoft Lumia 650 Biała 503 zł

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Ja znalazłem w tym sklepie Lumie 640xl dual sim

zależy mi na dual sim bo moja kobitka nosi dwa fony ( prywatny i firmowy)
zwykła 640 pewnie byłaby bardziej subtelna ale 640xl ma chyba lepsze aparaty.
Ktoś z was robił w tym sklepie zakupy, bo opinie na ceneo mają dobre i jeszcze takie pytanko:
czy jest możliwe kupno nowej 640xl dual sim razem z LTE ?

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Jarom napisał:
Teoretycznie tak

Nie mogę jednak tego sprawdzić w sklepach, bo strasznie wolno mi dziś działa internet.
W drugim linku w opiniach jest informacja że dual sim lte występowały na rynku francuskim,
więc myślę że w cenie do 600zł chyba nie uda mi się kupić takiej wersji o ile w ogóle będzie dostępną.

Jarom

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1230
Do 600 zł chyba nie. Nie widzę też czy w ogóle gdzieś u nas można go kupić. Według specyfikacji podanej tu
ma LTE (LTE FDD: pasmo 1 (2100) / pasmo 20 (800) / pasmo 3 (1800) / pasmo 7 (2600) / pasmo 8 (900)) i można kupić ale trzeba dodać 150 zł.
Wygląda jednak na to, że to nie ten sam telefon o którym mówią na tej drugiej stronie "wersja dostępna via MSStore nie jest wersją XL LTE DualSim tylko zwykłym XL DualSim 3g z dodanym modemem LTE-FDD pracującym w niewielu pasmach oraz nieobsługującym TD-LTE. Własciwa wersja powinna obsługiwać : LTE FDD network: Band 1 (2100 MHz), Band 17 (700MHz), Band 2 (1900 MHz), Band 20 (800MHz), Band 3 (1800 MHz), Band 4 (1700/2100 MHz), Band 5 (850MHz), Band 7 (2600 MHz), Band 8 (900MHz), Band 28 (700 MHz), Band 12 (700 MHz)
TD-LTE network: Band 38 (2570-2620 MHz), Band 40 (2300-2400 MHz)"

Nie wiem czy to co znalazłem jest rzeczywiście tym co podają, czy tylko ma to LTE o którym mówi Mercade. Jak ktoś chce niech sprawdzi.

Patrząc po tej cenie z drugiego linku, to powinien być ten telefon, tyle że sprowadzany do nas przez sprzedających.

Jarom

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1230
wcpicker napisał:
Lumia 640xl dual sim w cenie 533zł zamówiona w Bestcena.pl
http://bestcena.pl/microsoft-lumia-640-xl-dual-white-eu?ref=ceneo
Dziękuję za rady
Pytałem poprzez czat o ten telefon czy ma LTE. Otrzymałem odpowiedź (miła i konkretna rozmowa bez naciągania) że nie i że na dzień dzisiejszy tego z LTE i dual w jednym niestety nie mają. Sam bym sobie u nich kupił tylko że z LTE bez duala (568,19 zł brutto + darmowa wysyłka) bo mi niepotrzebny. Niestety :( z dorywczych prac dla ucznia nie dam rady. Korepetycje kosztują.

Do góry