Darmowy starter w RedBull Mobile

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
RedBull Mobile rozdaje startery z darmowym pakietem danych i symboliczną kwotą na start.
W ramach promocji stworzona została specjalna strona internetowa darmowy-starter.pl. Można na niej zamówić starter w ofercie RedBull Mobile z pakietem 1 GB i 3 zł na start. Na jeden adres można zamówić maksymalnie trzy startery.
źródło: telepolis.pl

Link do promocji:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2671
Miasto
Kraków
wcpicker napisał:
RedBull Mobile rozdaje startery z darmowym pakietem danych i symboliczną kwotą na start.
W ramach promocji stworzona została specjalna strona internetowa darmowy-starter.pl. Można na niej zamówić starter w ofercie RedBull Mobile z pakietem 1 GB i 3 zł na start. Na jeden adres można zamówić maksymalnie trzy startery.
źródło: telepolis.pl

Link do promocji:

Wszystko pięknie ładnie, tylko ten zasięg Playa :facepalm
Plus też rozdaje startery za darmo

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
W tej chwili mam orange w którym od prawie 2 lat mam gorszy zasięg niż wcześniej w playu

A

Anonymous

helium napisał:

Nie pleć głupstw kolego :szydera
Play na dzień dzisiejszy ma chyba najlepszy zasięg z wszystkich sieci jakie są u nas dostępne, prawdopodobnie również dla tego ze dzierżawi i korzysta z nadajników konkurencji
w Plusie byłem ponad 10 lat i nigdy tam nie wrócę :hippie

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2671
Miasto
Kraków
jorn napisał:
helium napisał:

Play na dzień dzisiejszy ma chyba najlepszy zasięg z wszystkich sieci jakie są u nas dostępne, prawdopodobnie również dla tego ze dzierżawi i korzysta z nadajników konkurencji
To że Play ma zasięg czterech sieci to fakt, ale chodzi o sprawy techniczne jak np. trzymanie się na szczątkowym zasięgu sieci macierzystej zamiast przełączyć na BTS z mocniejszym sygnałem. Sam dużo podróżuję po kraju i miarka się przebrała (co prawda mam Virgin ale to zasięg Playa (ten podstawowy) oraz T mobile. Wiadoma sprawa że niema sieci idealnej ale przez lata wyrobiłem sobie opinie o tym czy tamtym operatorze.
:jezyk

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
helium napisał:
jorn napisał:
helium napisał:

To że Play ma zasięg czterech sieci to fakt, ale chodzi o sprawy techniczne jak np. trzymanie się na szczątkowym zasięgu sieci macierzystej zamiast przełączyć na BTS z mocniejszym sygnałem. Sam dużo podróżuję po kraju i miarka się przebrała (co prawda mam Virgin ale to zasięg Playa (ten podstawowy) oraz T mobile. Wiadoma sprawa że niema sieci idealnej ale przez lata wyrobiłem sobie opinie o tym czy tamtym operatorze.
:jezyk
Jak 2 lata temu byłem w play to w ustawieniach telefonu wybierałem sieć która zapewniała lepszy zasięg i ustawiałem na sztywno i nie było automatycznego przełączania sieci, dodatkowo dzięki temu bateria dłużej trzymała a przynajmniej tak mi się wydawało.

A

Anonymous

jorn napisał:
helium napisał:

Dokładnie :k...... jak i ja obecnie też Play i jestem zadowolony jak nigdy w PLUSIE i jedynie co im mogę dać od siebie to :fakolec

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2671
Miasto
Kraków
wcpicker napisał:
Jak 2 lata temu byłem w play to w ustawieniach telefonu wybierałem sieć która zapewniała lepszy zasięg i ustawiałem na sztywno i nie było automatycznego przełączania sieci, dodatkowo dzięki temu bateria dłużej trzymała a przynajmniej tak mi się wydawało.
Oczywiście że można ustawić na sztywno konkretną sieć w ustawieniach ale gdy tak zrobiłem na swoim LG G3s i ustawiłem na sztywno T Mobile to telefon co chwilę szukał sieci (przy full zasięgu) i nie szło się do mnie dodzwonić. Może to mój odosobniony przypadek ale jednak. W Plusie nie byłem i na razie się tam nie wybieram.
:hippie

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Racja, Play chyba ma najlepszy zasięg z sieci, owszem jakieś 3 lata z tym nie było najlepiej ,ale obecnie nie można narzekać.Do tego chyba też ma najlepsze ceny.

al

Ali al Forumiani, Duchowy przywódca PZD
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13469
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Mnie na zasiegu Playa gubil zasięg ale zmieniłem w ustawieniach na Plusa i jest wszystko ok, zasięg Orange też był w porządku ale na Plusie działa najlepiej :ok Można sobie zmienić na to co działa najlepiej w danym miejscu.

A

Anonymous

andyxa napisał:
Racja, Play chyba ma najlepszy zasięg z sieci, owszem jakieś 3 lata z tym nie było najlepiej ,ale obecnie nie można narzekać.Do tego chyba też ma najlepsze ceny.
jeśli chodzi o mnie to braku zasięgu w Play nie zaznałem ,ale co ciekawe w okolicach Rawy maz t-mobile, Plus ... kuleją straszliwie , trochę lepiej jest z Orange z Play jest git
poza tym oferty maja nie do przebicia :klawik.

Do góry