DefenseWall - wersje stabilne

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Dokładnie tak to rozumiem. Lecz mimo to nie mogę zarejestrować tej wersji 3.10 - choć została ona wydana jeszcze podczas ważności mojego klucza na program w tej wersji. Tej najnowszej 3.11 nie instalowałem.

Podczas próby aktywacji programu w wer. 3.10, którą według licencji mogę zainstalować i używać, lecz bez dalszych aktualizacji - dostaje taki komunikat... "Twoje dane rejestracji nie mogą zostać zapisane".
Starałem się też zarejestrować program zaraz po backapie na czysty system bez połączenia z netem - wszystko bez powodzenia. Wcześniej nie miałem takich numerów.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30028
Miasto
Trololololo

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Korzystając z tematu, nie chciałem specjalnie zakładać nowego dla jednego pytania.

Zainstalowałem z ciekawości DWPF 3.12. Do tej pory korzystałem z wersji promocyjnej 2.56 i chciałem zobaczyć jak bardzo różnią się od siebie. Spróbowałem pliku aktywacyjnego ze starej wersji czego rezultatem jest to:

beztytuusvh.jpg

Niby licencji nie przyjęło, a jednak widnieje jako produkt zarejestrowany. Jednak co każdy start pokazuje mi się to okienko.

Czy ktoś z Was próbował uaktywnić ten program licencją z promocji?

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Ta licencja była tylko do wersji 2.56 i nie zadziała z nowszymi :p

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Właśnie wiem, tylko zastanawia mnie to, że niby zarejestrował się. Aktualizować o dziwo można, nigdzie nie pisze ile dni do końca licencji zostało

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Po 30 dniach i tak ci odmówi działania - sprawdzane dawno temu :p

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Szkoda, bo spodobał mi się, a żadna promocja jak widzę nie szykuje się. Przy tym strzeliłbym sobie jakiegoś lekkiego firewalla typu ghostwall i miałbym jeszcze lżej niż mam ;)

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
DefenseWall v3.13 released.
1. A serious issue may allow malware to execute on every Windows restart solved.
2. "Stop attack" now restarts services that were terminated in order to restore full computer functionality without restart.
3. Minor updates and fixes.

Pobieranie:
Z firewalem:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Czysty Hips:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Najpierw był komunikat że pobrał niewłaściwą paczkę za pomocą update. Za drugim razem pobrał aktualizację.Po restarcie z wersji polskiej zrobiła mi się rosyjska
EkQkB.png

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
FARMER napisał:
Najpierw był komunikat że pobrał niewłaściwą paczkę za pomocą update. Za drugim razem pobrał aktualizację.Po restarcie z wersji polskiej zrobiła mi się rosyjska :dziwak :dziwak
EkQkB.png

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30028
Miasto
Trololololo
Pewnie jakiś tymczasowy problemik był, ale Rosyjskiego się w szkole uczyłeś.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Instalka która miała być po polsku jest po rosyjsku. Jest pobrana ze strony producenta z polskiej lokalizacji
SIJrL.png

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Ja pobrałem program ze strony producenta, zainstalowałem i wszystko odbyło się całkiem normalnie.

Do góry