Deinstalacja klawiatury SWYPE

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Pytanie do znawców androida,mam od niedawna Galaxy s2 przy pisaniu np.smsów klawiatura samsunga niestety nie bardzo pasuje do moich palców . zacząłem szukać innej i miedzy innymi ze sklepu Play zainstalowałem właśnie Swype. Klawiatura jest ok ale bardziej mi przypadła do gustu klawiatura Google którą postanowiłem zostawić a Swype odinstalować. Ale tu jest problem bo nigdzie nie widać w aplikacjach ikonki Swype natomiast w ustawieniach czyli w "język i wprowadzanie" klaw. Swype jest widoczna i można ją ustawić domyślnie tak samo ja inne które mam tzn.google i klawiaturę samsunga. Z góry dzięki za pomoc.

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1620
Może trochę głupie porady ale nie napisałeś czy już tak robiłeś. Więc kliknij na Aplikacje i na Pobrane tam musi być. I z tej pozycji odinstaluj. Gdyby jednak jakimś cudem tam nie było to zainstaluj:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Pod skrajnym prawym okienkiem masz wykaz apek i tam powinno być widać. A z drugiej beczki może zobacz tez taka klawiaturkę:

Nie sugeruj się zbytnio komentarzami. Fajna, ucząca się klawiatura.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Bez kombinowania odinstaluj z poziomu sklepu Play :piwko

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1620
Ano tak Elvis, zapomniałem o najprostszym rozwiązaniu :)

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
tzn jak ze sklepu?tak tez myślałem,jeśli chodzi o np.klaw.Google którą też instalowałem to mam dwie możliwości w sklepie; odinstaluj i zainstaluj, przy swype tylko zainstaluj hmm

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Powinno być też Odinstaluj :scratch Jak nie ma to szukaj w aplikacjach.

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1620
To może już odinstalowałeś tylko coś tam zostało. W takim razie zainstaluj jeszcze raz i następnie wejdź do aplikacje - i przejdź do zakładki wszystkie. Następnie wyczyść dane, następnie wymuś zatrzymanie i na końcu odinstaluj.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Tylko jak masz ustawioną Swype jako domyślną to najpierw zmień na inną i wtedy próbuj.

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Domyślna klawiatura to samsunga,wszystko jeśli chodzi o Skype zostało bo mogę ustawić ją jako domyślną i działa, nie ma w sklepie Odinstaluj, jak by było to nie było by problemu,instalowałem jeszcze raz i to samo, chyba się poddam ..

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1620
Etam. Przez jedna apke nie ma co sie poddawać. Ale co Ci ona aż tak przeszkadza. Wyłącz i zostaw. Może kiedyś wrócisz do niej. A jeżeli jednak to spróbuj tego avasta. Bardzo dobry produkt i warto go posiadać. Jest jeszcze jeden sposób. Zainstaluj na komputerze jakiś soft do telefonów np.

I tam masz wykaz wszystkich zainstalowanych apek.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
W Menedżer Aplikacji szukaj. Gdzieś tam musi być.

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Nie przeszkadza ale dobrze jest wiedzieć dlaczego nie można odinstalować, klawiatura Avasta??

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Nie jestem androidowcem a ale ostatnio "dłubałem" w telefonie z andkiem 4.4 i tam żeby odinstalować którąś z apek wchodziłem w ustawienia, następnie w pamięć i tam było wszystko :)

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1620
Nie klawiatura avasta tylko avast cleanup. Tam wyżej dałem Ci linka.

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1620
Ale robiłeś też tak jak pisałem - aplikacje wszystkie -wyczyść dane - wymuś zatrzymanie- odinstaluj?

Do góry