DivX Pro 8 za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29922
Miasto
Trololololo

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Nie, z tego co widzę to ta promocja z 2011 roku :sarkazm była na wersję Pro ale jak chcesz to sobie możesz przetestować darmową Free
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Pytam z uwagi na to, że DivX przysłał mi ofertę zakupu promocyjnego tego programu. Za jakieś 52 zł. Ten email przypomniał mi czasy sciągania kodeków, aby coś odtworzyć. Teraz wszystko działa na starcie. Moje pytanie było tym zainspirowane. Kto to kupuje?
Skoro do tej pory użytkuję laptopy i PC nie myśląc o instalacji kodeków to chyba oznacza, że DivX jest zbędny.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29922
Miasto
Trololololo
Pytam z uwagi na to, że DivX przysłał mi ofertę zakupu promocyjnego tego programu. Za jakieś 52 zł. Ten email przypomniał mi czasy sciągania kodeków, aby coś odtworzyć. Teraz wszystko działa na starcie. Moje pytanie było tym zainspirowane. Kto to kupuje?
Skoro do tej pory użytkuję laptopy i PC nie myśląc o instalacji kodeków to chyba oznacza, że DivX jest zbędny.
Pewnie trochę ludzi kupuje skoro wypuszczają nowe wersje, starzy klienci, trochę z polecenia. Ten DivX to teraz odtwarzacz multimedialny + konwersja, chmury i takie tam.

Do góry