- Reakcje/Polubienia
- 5
Witam,
mam pewien mały problem: mianowicie mam wersje trial programu PowerDirector 11 Ultimate Suite. Niestety przedwczoraj wygasł okres testowy i nie mogę uruchomić już programu (wiadomo dlaczego
) Dlatego odinstalowałem program, pobrałem nową instalkę (też trial), poczyściłem system JetClean, Registry First Aid, CCleaner i zainstalowałem program jeszcze raz. Niestety pamięta on okres testowy z poprzedniego programu. Teraz mam pytanie - czym wyczyścić rejestr i system żebym mógł zainstalować jeszcze raz ten program?
Odinstalowałem go Revo Uinstallerem Pro i oczywiście przeskanowałem nim system i usunąłem pozostałości, ale widocznie coś pozostało skoro pamięta poprzedni okres testowy.
mam pewien mały problem: mianowicie mam wersje trial programu PowerDirector 11 Ultimate Suite. Niestety przedwczoraj wygasł okres testowy i nie mogę uruchomić już programu (wiadomo dlaczego

Odinstalowałem go Revo Uinstallerem Pro i oczywiście przeskanowałem nim system i usunąłem pozostałości, ale widocznie coś pozostało skoro pamięta poprzedni okres testowy.