Dostaną nagrody za seks w wakacje

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

O Jezu Fiodor aleś błysnął :eek: .To oświeć mnie jeszcze z łaski swojej : czego nigdy nie zrozumiem,żebym już więcej bez sensu nie pisał :szydera .
I jak ten Twój profesorski ton ma się do mojej diagnozy : jak ktoś jest dziadem to nie powinien mieć siedmiorga dzieci ??

A

Anonymous

Hornet napisał:
slawektor napisał:
Po czasie widzę że gdybym zrobił to prędzej, ileś lat prędzej bym był szczęśliwszy.
Bez obrazy. Stać Cię na wszystko. A dzieci to najmniejszy problem. Tylko uwierz w Siebie.
Slawektor-a kiedy ja się żaliłem na forum na brak wiary w siebie ?
W pewnych kręgach uchodzę przecież za bufona i zarozumialca :szydera.
Na dzień dzisiejszy (podliczając obie strony) starczyłoby i na naukę tenisa i lekcje gry na fortepianie (przynajmniej dla jednego dziecka) ale w najbliższych latach nie planuję żadnego potomstwa :zawsty .
Na temat dzieci wypowiadam się czysto teoretycznie i dlatego jeżeli gdzieś błądzę w tym temacie to mnie poprawiajcie :hippie .

Nie. Dlatego pójdziesz go grobu z bluzkami, trampkami kupionymi przez mamę.
Tyle jesteś Warty?
Edit: Co z Ciebie zostanie oprócz pychy z samego z Siebie?
Wpisy w internecie? Nie stać cię na więcej?

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
Hornet napisał:
O Jezu Fiodor aleś błysnął :eek: .To oświeć mnie jeszcze z łaski swojej : czego nigdy nie zrozumiem,żebym już więcej bez sensu nie pisał :szydera .
I jak ten Twój profesorski ton ma się do mojej diagnozy : jak ktoś jest dziadem to nie powinien mieć siedmiorga dzieci ??
nie zmieniam zdania pomimo tak nieprzyjemnej odpowiedzi (po prostu nie trafiłeś swoim lansem w temat

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
) :jezyk

A

Anonymous

Hornet napisał:
[
Slawektor-a kiedy ja się żaliłem na forum na brak wiary w siebie ?
Nie. Ale sam zauważ. Tyle Wiesz co zjesz a pyskujesz.
Fiodor Ma rację.
Zrób chowaj, płać, wychowuj, to wtedy pogadamy pogadamy.. Nie logiczne?

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
Hornet napisał:
fiodor99 napisał:
nie zmieniam zdania pomimo tak nieprzyjemnej odpowiedzi (po prostu nie trafiłeś swoim lansem w temat)
Wiedziałem,że będziesz miał poważne problemy z odpowiedzią na moje pytanie.
Nie bój się...nie będę rozwijał tematu na czacie :)
ty zawsze wszystko wiesz nasza wróżko :dziwak

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Koledzy co Wy wyprawiacie ,żeby tak się obrażać na tym forum.
Z żartu pryma aprilis zrobiliście taką zadymę.Każdy ma inny pogląd na to z.....e nasze życie,jedno to jest pewne. :pala

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
slawektor » 02 Kwi 2014 22:06
Zakładam że dobrze wiesz o co mi chodzi.
Sam sobie odpowiedz. Czepisz się słówek a na temat ani słowa. Trollem jesteś?
Co wnosisz do tematu. Śmieszny jesteś.
Żyję w takiej samej Polsce jak Ty. Dużo czasu spędziłem na zachodzie.
Toż kurde mam jakieś porównanie.

No comment..

remool napisał(a):Znam rozwiązanie dzięki któremu Duńczycy mogą pozbyć się swojego problemu niedoboru dzieci ....otóż :klawik.....niech sprowadza w myśl poprawności politycznej muzułmanów a oni w kilka lat mnożąc się jak króliki sprawią że statystyki urodzeń poszybują w górę niczym rakiety Kim Dzong Un`a :p
Po pierwsze ...Slawektor nie spinaj się tak....bo wiesz co się wtedy dzieje....
Po drugie... do mojego żartu napisałeś " no comment " wiesz co ?..... to samo mógłbym napisać do Twoich 60u-65u% postów, tylko po co miałbym to robić?...podobno mamy wolność słowa... chyba nie muszę definiować co to oznacza
Po trzecie...może mi nie uwierzysz ale dobrze wiem co miałeś na myśli co jednak nie oznacza że muszę przytakiwać i pisać jak to w naszym kraju jest "dobrze"...miałem ochotę na żart to go napisałem.....ale czy on aż tak bardzo mija się z prawdą i nie wnosi nic do tematu to nie byłbym tego taki pewny, otóż dzietność muzułmanów na kontynencie europejskim wynosi średnio 2,2 a rdzennych mieszkańców 1,5...więc...
Po czwarte...ja też bardzo dużo czasu spędziłem na zachodzie a nawet na wschodzie , południu i w takich miejscach że nawet ich na mapie nie ma i pewnie mi znowu nie uwierzysz ale też mam porównanie....lecz to że mam porównanie nie nakłada na mnie obowiązku pisania o tym i użalania się ...a tym bardziej oczekiwania żeby mi ktoś przytakiwał. Jak już kiedyś napisałem jestem sterem, żeglarzem i okrętem we własnym życiu , nie gadam o problemach, nie pisze o nich , nie użalam się tylko działam ....również zakładam że dobrze wiesz o co mi chodzi.

A

Anonymous

@remool
Weż przeczytaj swojego posta jeszcze raz.
Podśmiechujki Sobie robisz?
remool napisał:
Znam rozwiązanie dzięki któremu Duńczycy mogą pozbyć się swojego problemu niedoboru dzieci ....otóż :klawik.....niech sprowadza w myśl poprawności politycznej muzułmanów a oni w kilka lat mnożąc się jak króliki sprawią że statystyki urodzeń poszybują w górę niczym rakiety Kim Dzong Un`a :p
Jebnij Sobie Araba na siostrę.. żonę matkę..
Hornet bazujesz na tej logice?
antbil007 napisał:
slawektor napisał:
...
Po tym wpisie doszedłem do wniosku że nie ma co z Tobą dyskutować. Ty tego nie Zauważyłeś?
Pisząc: Biznesmen z darmowych programów napisałem to ironicznie.
Miałem wtedy tylko dopisać, że ja jak bym był biznesmenem, to nie brał bym udziału w konkursach, polowaniach na darmowe softy, tylko poszedł bym do sklepu i sobie kupił. A możliwość wygrania zostawił tym co biznesmenami nie są.
Więc akurat Ty mnie zasad savoir vivre nie ucz.
Pzdr

Ale nie jesteś biznesmenem :szydera :szydera :szydera

Pójdź sobie na raut dla biznesmenów i nie tylko. Zobaczysz, jaki jest wyścig do stołu po darmochę. Na całym świecie. To co darmowe, inaczej pachnie.
Jak mam ochotę na dziwkę, to idę i nie płacę, tylko łapię za darmochę :szydera :szydera :szydera
Ja wiem, że ty płacisz. Pewnie musisz, biedaczysko ty jeden. :szydera :szydera :szydera
A potem dziękuje że ktoś dal mu program za darmo.. Dla mnie to jest syf i mogiła.
Szmaciarz bez honoru. Idziesz tą drogą?

A

Anonymous

@Hornet
Żebyś mnie dobrze zrozumiał.
Bez złośliwsi. ***** wiesz a dyskutujesz.
Antbil dla mnie jest człowiek pazerny i bez wstydu. Gdzie tu jest złośliwość, jasno to przecież z jego postu wynika.
Wkleiłem co Sam napisał. Skłamałem coś?
W imię zasad.
To że dla mnie to jest dyskhonor, ubliża?

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
@slawektor
slawektor » 03 Kwi 2014 11:41
@remool
Weż przeczytaj swojego posta jeszcze raz.
Podśmiechujki Sobie robisz?

remool napisał(a):Znam rozwiązanie dzięki któremu Duńczycy mogą pozbyć się swojego problemu niedoboru dzieci ....otóż :klawik.....niech sprowadza w myśl poprawności politycznej muzułmanów a oni w kilka lat mnożąc się jak króliki sprawią że statystyki urodzeń poszybują w górę niczym rakiety Kim Dzong Un`a :p
je***j Sobie Araba na siostrę.. żonę matkę..
Możesz doprecyzować to ostatnie zdanie
je***j Sobie Araba na siostrę.. żonę matkę..
bo chwilowo tłumaczę sobie że źle je zinterpretowałem....jest jeszcze szansa na to że nie wiesz jakie mam podejście do pewnych kwestii i dlatego tak napisałeś ( choć jest stosowny temat na forum ) albo jesteś oderwany od rzeczywistości,,,, jeśli jednak potwierdzi się moje pierwsze przypuszczenie to napisałbym Ci tak ....jeb**j sobie w łeb a wszyscy na tym skorzystają...lecz jeszcze tego nie napiszę ...czekam...

Status
Zamknięty.
Do góry