- Reakcje/Polubienia
- 355

Driver Doctor to komercyjna odmiana popularnego programu do wyszukiwania sterowników. Jak ważne są odpowiednie sterowniki w naszych komputerach wszyscy wiemy, dlatego warto poszukać aplikacji która tą czynność dla nas wykona bezbłędnie. Driver Doctor to kompleksowe rozwiązanie jeśli chodzi o wyszukiwanie sterowników w bardzo łatwy i przyjazny sposób dla użytkownika.Program daje nam możliwość wyszukania sterowników do poszczególnych części składowych naszych komputerów w trzech bardzo prostych krokach.Tryby programu są bardzo proste :
- skanowanie
- pobranie sterownika
- instalacja
Program posiada ogromna baza sterowników + 8,100,000 i ciągle jest aktualizowana o nowe sterowniki do różnych urządzeń i podzespołów naszych komputerów . Driver Doctor jest kompatybilny z systemem Windows 7, 8, 8.1,10, XP, Vista & 2000 i posiada do niech wszystkie wymagane sterowniki . Podsumowując moją recenzje mogę tylko powiedzieć tyle , polecam ten program wszystkim i dostaje on moją rekomendacje ,jako kawał solidnego softu . Czym kierowałem się pisząc recenzje Driver Doctora :
- prostota i intuicyjne w obsłudze menu
- szybkość skanowania
- pobierania i dokładność instalowania
- oszczędność czasu
- zadowolenie z dobrze wykonanej roboty
---------------------------------
Oto krótki samouczek jak korzystać z programu :
1 - Instalacja standardowa jak przy każdym programie wiec ja pominę
2 - Po zainstalowani programu i aktywacji widzimy okno z skrótowymi danymi naszej jednostki takimi jak :
- nazwa jednostki do jakiej szukamy sterowników np komputer HP
- system operacyjny jaki mamy zamontowany
- pamięć dostępna w naszej jednostce
- procesor
- płyta główna

3 - Przyciskamy przycisk scan now - program zacznie skanowanie podzespołów naszego komputera

4 - Po zakończeniu skanowania zostaniemy poinformowani ile sterowników wymaga aktualizacji

5 - Po zapoznaniu się listą przechodzimy do okna pobierania sterowników przyciskając przycisk Get Drivers
6 - Kolejne okno to lista sterowników do pobrania
A] - Wybieramy sterownik i przyciskamy Download

B] Zacznie się pobieranie sterownika

C] Po pobraniu przyciskamy Install by zacząć procedurę instalacji sterownika

D] Program utworzy punkt przywracania systemu przed instalacją i zacznie się instalacja

E] Po instalacji już tylko potwierdzamy ze plik zainstalował się poprawnie by program go usuną z listy sterowników i to tyle

Jak widać procedura pobierania i instalacji sterownika jest bardzo prosta
----------------
Po testach śmiało mogę powiedzieć że jest to bardzo wyjątkowy program i bardzo przydatne narzędzie .Program oceniam na 5/5

Strona produktu: https://www.driverdr.com/
Link do pobrania: https://www.driverdr.com/DriverDr_Setup.exe
Zakup programu : https://www.driverdr.com/buynow.php

Konkurs
Wiem , że program ciesz się dużą popularnością . Więc mam dla Was dobrą wiadomość -
dzięki hojności firmy Easeware Techonlogy limited, oficjalnego producenta Driver Doctor mam do rozdania 15 sztuk licencji na ten doskonały program. Chciałbym gorąco podziękować dla Briana i firmie Easeware Techonlogy limited za wsparcie i pomoc w organizacji konkursu .
Zasady konkursu :
1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Driver Doctor.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 stycznia 2015 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 30.09.2015.
Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez random.org
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.
Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców