Driver Doctor - Konkurs

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
bac-p9.png

Driver Doctor to komercyjna odmiana popularnego programu do wyszukiwania sterowników. Jak ważne są odpowiednie sterowniki w naszych komputerach wszyscy wiemy, dlatego warto poszukać aplikacji która tą czynność dla nas wykona bezbłędnie. Driver Doctor to kompleksowe rozwiązanie jeśli chodzi o wyszukiwanie sterowników w bardzo łatwy i przyjazny sposób dla użytkownika.Program daje nam możliwość wyszukania sterowników do poszczególnych części składowych naszych komputerów w trzech bardzo prostych krokach.Tryby programu są bardzo proste :

- skanowanie
- pobranie sterownika
- instalacja

Program posiada ogromna baza sterowników + 8,100,000 i ciągle jest aktualizowana o nowe sterowniki do różnych urządzeń i podzespołów naszych komputerów . Driver Doctor jest kompatybilny z systemem Windows 7, 8, 8.1,10, XP, Vista & 2000 i posiada do niech wszystkie wymagane sterowniki . Podsumowując moją recenzje mogę tylko powiedzieć tyle , polecam ten program wszystkim i dostaje on moją rekomendacje ,jako kawał solidnego softu . Czym kierowałem się pisząc recenzje Driver Doctora :

- prostota i intuicyjne w obsłudze menu
- szybkość skanowania
- pobierania i dokładność instalowania
- oszczędność czasu
- zadowolenie z dobrze wykonanej roboty

---------------------------------

Oto krótki samouczek jak korzystać z programu :

1 - Instalacja standardowa jak przy każdym programie wiec ja pominę

2 - Po zainstalowani programu i aktywacji widzimy okno z skrótowymi danymi naszej jednostki takimi jak :

- nazwa jednostki do jakiej szukamy sterowników np komputer HP
- system operacyjny jaki mamy zamontowany
- pamięć dostępna w naszej jednostce
- procesor
- płyta główna

Shotpng_shphpep.png

3 - Przyciskamy przycisk scan now - program zacznie skanowanie podzespołów naszego komputera

Shot001pn_shphpqp.png

4 - Po zakończeniu skanowania zostaniemy poinformowani ile sterowników wymaga aktualizacji

Shot004pn_shphhnq.png

5 - Po zapoznaniu się listą przechodzimy do okna pobierania sterowników przyciskając przycisk Get Drivers

6 - Kolejne okno to lista sterowników do pobrania

A] - Wybieramy sterownik i przyciskamy Download

Shot021pn_shphhss.png

B] Zacznie się pobieranie sterownika

Shot028pn_shphhqp.png

C] Po pobraniu przyciskamy Install by zacząć procedurę instalacji sterownika

Shot029pn_shphrhh.png

D] Program utworzy punkt przywracania systemu przed instalacją i zacznie się instalacja

Shot031pn_shphrrn.png

Shot035pn_shphrex.png

Shot036pn_shphreq.png

E] Po instalacji już tylko potwierdzamy ze plik zainstalował się poprawnie by program go usuną z listy sterowników i to tyle

Shot039pn_shphrwr.png

Shot041pn_shphrwx.png

Jak widać procedura pobierania i instalacji sterownika jest bardzo prosta

----------------

Po testach śmiało mogę powiedzieć że jest to bardzo wyjątkowy program i bardzo przydatne narzędzie .Program oceniam na 5/5
61336847301433d0f5ef17715dec3f99.gif
i śmiało mu daje rekomendacje , jako bardzo dobry soft z sporą ilość funkcji , zastosowań i za prostotę użycia.

Strona produktu: https://www.driverdr.com/

Link do pobrania: https://www.driverdr.com/DriverDr_Setup.exe

Zakup programu : https://www.driverdr.com/buynow.php

1png_wqsqwep.png

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością . Więc mam dla Was dobrą wiadomość -
dzięki hojności firmy Easeware Techonlogy limited, oficjalnego producenta Driver Doctor mam do rozdania 15 sztuk licencji na ten doskonały program. Chciałbym gorąco podziękować dla Briana i firmie Easeware Techonlogy limited za wsparcie i pomoc w organizacji konkursu .

Zasady konkursu :

1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Driver Doctor.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 stycznia 2015 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 30.09.2015.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez random.org
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Lubię wygodnie szukać sterowników nie grzebiąc w necie taki program ułatwiłby mi to :) Pozdrawiam

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Mam dwa laptopy nie pierwszej młodości,dlatego często muszę je formatować.Po formatowaniu często brakuje mi jakiś sterowników,więc taki program bardzo by mi pomógł.W tej chwili do tych celów używam Driwer Bostera,ale nie jestem z niego zadowolony.Dziękuję za konkurs. :dziękuję

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Witam.
Dzięki za konkurs. Jak każdy mam cały czas problem z aktualizacją programów i sterowników. Używałem Driver Magician, ale już dawno nie było darmowej wersji do pobrania/wygrania. Dodatkowo ten program ma bardo dużą bazę gotowych sterowników i byłby na pewno cennym uzupełnieniem zestawu narzędzi do dbania o komputer na moim laptopie. Życzę wszystkim powodzenia.
Pozdrawiam

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
639
Miasto
okolice internetu
Zgłaszam udział w konkursie. Czasem pomagam kolegom i znajomym w drobnych naprawach, czyszczeniu, konserwacji sprzętu i systemu, czy wręcz przywracaniu mniej lub bardziej leciwego laptopa do stanu używalności. Z doświadczenia wiem, jak upierdliwe potrafią być problemy ze skompletowaniem sterowników. Próbowałem różnego softu, z róznym skutkiem. Nawet na swoim Lenovo, po przesiadce na Win10, trochę czasu i "zdrowia" mnie to kosztowało. Dlatego Driver Doctor wydaje się być wreszcie tym, na co czekałem. Zapoznałem się z wersją ograniczoną, testową. Przyjazny, miły dla oka interface, przejrzystość, funkcjonalność - to pierwsze, co rzuca się w oczy. Intuicyjna obsługa, szybkość działania - to dwa. Błyskawicznie i bezbłędnie zdiagnozował problemy ze sterownikami w moim laptopie. Po poszukiwaniach w necie, podpierając się diagnozą Doctora, znalazłem - to było to. Niestety wersja testowa nie pozwala na automatyczne pobieranie sterowników przed rejestracją pełnej wersji. Dlatego właśnie,licząc po cichu na odrobinę farta, startuję w konkursie.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Z opisu wygląda na dobry program wyszukujący i instalujący sterowniki. Poddałem próbie ten program w wersji trial i mojego laptopa. Mimo, że działa wszytko ok, to znalazł nowsze sterowniki do niektórych części laptopa. Wydaje się być użyteczny.Piszę się więc na konkurs! Dziękuję!

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Niby moje wszystkie lapki mają mechanizm updatowania sterowników, jednakże są to tylko sterowniki zatwierdzone przez producenta. Co w przypadku niektórych modułów (np wifi) prowadzi do tego że sterowniki mają po 3-4lata mimo ze na stronie producenta jest nowiutki który ma 2tygodnie.

Dlatego bardzo chętnie wszedłbym w posiadanie ww programy (najchętniej 3licek, ale to już burżujstwo :D)

Dziękuję producentowi i organizatorowi za konkurs!

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Zgłaszam udział w konkursie - po co mam szukać sterowników po internecie ,kiedy program może to za mnie to zrobić :zaciesz-
Dziękuje i pozdrawiam

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Obecnie przy update sterowników korzystam z DriverEasy wygranego w konkursie. Niestety to licka tylko na rok wiec jako, że czas upływa bardzo szybko, za chwilę będę musiał sobie radzić szukając sterowników na stronach producentów. Człowiek przyzwyczaja się do dobrego więc startuję w konkursie.
Dziękuję za organizację konkursu :dziękuję

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dziękuję sheriff'ie za konkurs, a Brianowi za licencje.
Dlaczego chcę wygrać, bo można zaoszczędzić czas w poszukiwaniu nowszych sterowników za pomocą nagrody w tym
konkursie,a posiadam nowy system 10 i tu ze sterownikami nie jest najlepiej.Sponsor konkursu znany jest z poprzedniego softu DriverEasy, a Driver Doctor to chyba jego następca,więc można mu zaufać.
Proszę o wpisanie mnie do maszynki losującej. :)

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
starogard gdanski
Dziękować za konkurs.I w końcu skończył by się odwieczny problem ze sterownikami których znalezienie nie jest wcale takie proste.Biorę udział w konkursie

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Nie jestem informatykiem i przy grubszych sprawach posiłkuję się płatną usługą. Drobne sprawy i owszem. "Driver Doctor" temat sterowników załatwia szybko i skutecznie. Ostatnio pożegnałem się z wypasioną kamerką bo nie chciała działać z nowym system, a sterownika nie mogłem znaleźć. Być może "DD" ze swoją ogromną bazą dałby rozwiązanie. Proszę uwzględnić i mnie w konkursie.
Podziękowania dla sheriffa za konkurs i dla Briana za licencje.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Witam!

jeżeli jeszcze się łapię, to jestem zainteresowany. Program pożyteczny do aktualizacji driverów i dobrze zareklamowany/opisany. Dziękuję za konkurs.

pozdr.,

A.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
55954
Również jeśli bym się jeszcze załapał to bardzo chętnie ,qrcze zapomniałem o tym Driver Doctor !

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46275
Miasto
Gdzieś w Polsce
Jak jeszcze można to ja też dopiszę się do konkursu. Nie lubię ręcznie wyszukiwać sterowników, lepiej mieć do tego dobry program. Obecnie używam DriverMax w wersji darmowej, z ograniczeniami. Inny program znanego producenta programów od wszystkiego nie znajduje większości sterowników. :nea Dlatego przydałby mi się Driver Doctor. :ok

Do góry