Witam
Jak dwustronnie wydrukować projekt 85x55 mm przygotowany w DesignerPro 5 zapisany w JPEG? W programie tym nie widzę opcji druku dwustronnego....czego użyć tzn jakiego innego programu??
W programie może nie być takiej opcji, ale jeśli drukarka obsługuje druk dwustronny to szukaj w jej właściwościach czegoś takiego jak Drukowanie dwustronne.
Czyli będzie trochę kombinowania i szukania właściwych ustawień
Myślałem, że wystarczy wrzucić projekty zapisane w JPEG do jakiegoś programu posiadającego opcje takiego druku i po kłopocie.....próbowałem w corelu ale nie wychodziło mi idealnie ( różnica 1-2 mm )
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.